2 aylık bir tane var 2200₺'ye bırakıyor. Biraz pazarlık yapabilirim belki.Bence 0 al dostum zaten yanına alacaklarınla arada az bi fark kalacak o az farka 2. Ele değmez bence
2 aylık bir tane var 2200₺'ye bırakıyor. Biraz pazarlık yapabilirim belki.Bence 0 al dostum zaten yanına alacaklarınla arada az bi fark kalacak o az farka 2. Ele değmez bence
2 aylık bir tane var 2200₺'ye bırakıyor. Biraz pazarlık yapabilirim belki.
Üniversite öğrencisi olduğum için biraz zorlar açıkcası. 2200'e 2 aylık pd200x, 1800'e usb kablosu olmayan pd200x var. İkisi de dönmedi lakin dönerlerse biraz pazarlık yapmaya çalışacağım. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Ayrıca daha ucuz olanı alsam usb kablo işini nasıl ayarlayacağım?Beni zorlamaz dersen sıfır al bence 2500 çok uygun fiyat. Fifine A6V güzeldir fakat PD200X daha çok podcaster mikrofonu olduğu için daha tok ve temiz ses veriyor ayrıca XLR girişinin olması da cabası. Ben de Fifine K88'de var fakat tokluk ve tizzlik bakımından PD200X daha iyi ayrıca K688'den daha iyi yapan bir diğer özelliği ise driverinin olması. Fifine mikrofonlarının hiçbirinde driver özelliği yok.
Üniversite öğrencisi olduğum için biraz zorlar açıkçası. 2200'e 2 aylık PD200X, 1800'e USB kablosu olmayan PD200X var. İkisi de dönmedi lakin dönerlerse biraz pazarlık yapmaya çalışacağım. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Ayrıca daha ucuz olanı alsam USB kablo işini nasıl ayarlayacağım?
Doğru diyorsunuz. Ama eğer 1850₺'ye falan düşürebilirsem iyi olur. Cevap vermiyor hiçbir satıcı niyeyse. Fifina k688 1800₺'den aşağı düşmeyecekmiş.Herhangi bir Type-C kablo olur. 2200 TL olanı alsan zaten Param Güvende bedeli ile aynı paraya gelmiş olacak. 1800 TL olanı 1600 TL'ye düşürürsen 200 TL civarına kablo çözersin alırsın ama faturası vs var mı bir sor mutlaka.
O zaman tercih etmeyin PD200X'in sıfırını alabilyorsanız alın. K688 alıp hem kablo parası verip hem de param güvende hizmet bedeli ödeyeceksiniz, her halükarda PD200X daha mantıklı.Doğru diyorsunuz. Ama eğer 1850₺'ye falan düşürebilirsem iyi olur. Cevap vermiyor hiçbir satıcı niyeyse. Fifina k688 1800₺'den aşağı düşmeyecekmiş.
Hocam şu an dönen arkadaşın ilanı şu: 1600₺ olur dedi. Param güvende dahil 1704₺'ye gelecek. Üzerine de güzel bir usb-c kablo alsam ve masa standı alsam 2500 civarına gelir muhtemelen.O zaman tercih etmeyin PD200X'in sıfırını alabilyorsanız alın. K688 alıp hem kablo parası verip hem de param güvende hizmet bedeli ödeyeceksiniz, her halükarda PD200X daha mantıklı.
Hocam şu an dönen arkadaşın ilanı şu: 1600₺ olur dedi. Param güvende dahil 1704₺'ye gelecek. Üzerine de güzel bir usb-c kablo alsam ve masa standı alsam 2500 civarına gelir muhtemelen.
@Shinsoo hocam size bir sorum olacak. Sesçibaba'nın sitesinde maono markasının şöyle bir mikrofonu daha var:
Bu mikrofonun fiyatı daha az, standı var ve XLR kablosu paketten çıkıyor ve ses kalitesi muazzam:![]()
Maono Maono PD100 Dinamik Yayıncı/Stüdyo Mikrofonu Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba
En İyi Maono Maono PD100 Dinamik Yayıncı/Stüdyo Mikrofonu modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla!www.sescibaba.com
Kullananlar, inceleyenler videolarda, yorumlarda hep 400 dolarlık mikrofonlara kafa tutuyor demiş. Şimdi bunu alsam ve XLR'ı 3.5mm jacke dönüştürücü kablo alsam sizce nasıl olur?
https://share.temu.com/AoSybw1bTYAGüzel olur fakat öyle videodalardaki gibi güzel ses alamayacağınız aşikar. Eğer uyguna mal edip sırf kabloyla çözmek istiyorsanız VoiceMeeter Banana indirip oradan mono, ton, bass gibi ayarları yapmanızı öneriyorum birde obs kullanacaksanız birkaç plugin kurup, bant dengesi yapmanızı öneriyorum o zaman gerçek ses kalitesi elde etmiş olursunuz. Ben bu modeli 2024 yaz aylarında satın almıştım hala daha durur, ara ara kullanırım. Bu modelin tek eksi yanı USB girişinin olmaması yani bunu alan biri mutlaka yanına ses kartı almak zorunda ki tam anlamıyla verim alabilsin. Kablo+harici programlarla çözerim derseniz direkt alın çünkü günümüzde alınabilir ses kartları bile 2.000 TL'den başlıyor. Eğer bütçem artar diyorsanız da Maono'nun ekonomik paketleri var içerisinde hem ses kartı, hem mikrofon ve diğer aparatlar mevcut. Onlara da bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.