Ayrıntıları paylaşabilir misiniz?Selamlar. UE5 ile bir oyun yapıyordum. Başka bir proje içinde oluşturduğum haritayı başka bir projeye aktardım ve şöyle bir hatayla karşılaştım. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim? @Bayram Reis yardımcı olabilecek misin?
Yanlış değilsem her iki hata da aynı.
Eki Görüntüle 2477206Eki Görüntüle 2477207
Hatayı düzelttim önceki haritada bazı kodları değiştirdim. Oyunu dışarı aktarırken sdk kurulu değil diyor da sadece deneme için aktarıyorum. Sorun çıkarır mı?Ayrıntıları paylaşabilir misiniz?
Başlangıç mapini aktardığınız map olarak ayarladınız mı? Ve eğer mümkünse, varsayılan mapi ve startercontentleri kullanmıyorsanız silin. İlgili kod bölümlerini de değiştirirseniz hata kalkmalı.
Projenize sorun çıkarmaz da, çıktı çalışmayabilir.Hatayı düzelttim önceki haritada bazı kodları değiştirdim. Oyunu dışarı aktarırken sdk kurulu değil diyor da sadece deneme için aktarıyorum. Sorun çıkarır mı?
Projenize sorun çıkarmaz da, çıktı çalışmayabilir.
Visual Studio ınstaller'ı açın ve Visual Studio'yu değiştire tıklayın ->
Eki Görüntüle 2477737
Ekteki seçenekleri tikleyin. Sorun ortadan kalkacaktır.
Tabii ki, bu da soru mu?Şimdi çıktıyı aldım ama daha önce hiç görmediğim hatalar çıktı. Haritaların hepsini outpu log olrak 10-20 defa kontrol ettim. Ama şimdi oyunu çıkarırken anlamadığım hatalar aldım. Atsam ekran görüntülerini bir bakar mısınız?
Şu anda bu hatalar yüzünden kafayı yiyorum cumartesiye kadar en geç pazara kadar dışarı aktarmam gerekli.Tabii ki, bu da soru mu?
Bekliyorum.
Sakin olun. Unreal Engine dosyalarını doğrulayın, görselde attığım SDK'yı kurun. Ardından bütün Actor'leri compile edin. Hangisinde hata oluşursa hepsinin ilgili fotoğrafını paylaşın yardımcı olmaya çalışayım.Şu anda bu hatalar yüzünden kafayı yiyorum cumartesiye kadar en geç pazara kadar dışarı aktarmam gerekli.
Sakin olun. Unreal Engine dosyalarını doğrulayın, görselde attığım SDK'yı kurun. Ardından bütün Actor'leri compile edin. Hangisinde hata oluşursa hepsinin ilgili fotoğrafını paylaşın yardımcı olmaya çalışayım.
O zaman hem Win11'in son SDK'sı hem de Win10'un son SDK'sını kurun.Ben Windows 11 değil de 10 kullanıyorum
Yine de Win 1 mi kurayım