Unreal Engine MapCheck: Error hatası

Tr07Emre

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5800x3D
Rtx 4070 OC Ventura 2x
MSI B550-A Pro
5 TB Alan
16gb Ram
Selamlar. UE5 ile bir oyun yapıyordum. Başka bir proje içinde oluşturduğum haritayı başka bir projeye aktardım ve şöyle bir hatayla karşılaştım. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim? @Bayram Reis yardımcı olabilecek misin?
Yanlış değilsem her iki hata da aynı.

Ekran görüntüsü 2025-04-24 20017.png
resim_2025-04-24_232009353.png

Selamlar. UE5 ile bir oyun yapıyordum. Başka bir proje içinde oluşturduğum haritayı başka bir projeye aktardım ve şöyle bir hatayla karşılaştım. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim? @Bayram Reis yardımcı olabilecek misin?
Yanlış değilsem her iki hata da aynı.

Eki Görüntüle 2477206Eki Görüntüle 2477207
Ayrıntıları paylaşabilir misiniz?
Başlangıç mapini aktardığınız map olarak ayarladınız mı? Ve eğer mümkünse, varsayılan mapi ve startercontentleri kullanmıyorsanız silin. İlgili kod bölümlerini de değiştirirseniz hata kalkmalı.

Ayrıntıları paylaşabilir misiniz?
Başlangıç mapini aktardığınız map olarak ayarladınız mı? Ve eğer mümkünse, varsayılan mapi ve startercontentleri kullanmıyorsanız silin. İlgili kod bölümlerini de değiştirirseniz hata kalkmalı.
Hatayı düzelttim önceki haritada bazı kodları değiştirdim. Oyunu dışarı aktarırken sdk kurulu değil diyor da sadece deneme için aktarıyorum. Sorun çıkarır mı?

Hatayı düzelttim önceki haritada bazı kodları değiştirdim. Oyunu dışarı aktarırken sdk kurulu değil diyor da sadece deneme için aktarıyorum. Sorun çıkarır mı?
Projenize sorun çıkarmaz da, çıktı çalışmayabilir.
Visual Studio Installer'ı açın ve Visual Studio'yu değiştire tıklayın ->
1745603340296.png

Ekteki seçenekleri tikleyin. Sorun ortadan kalkacaktır.

Projenize sorun çıkarmaz da, çıktı çalışmayabilir.
Visual Studio ınstaller'ı açın ve Visual Studio'yu değiştire tıklayın ->
Eki Görüntüle 2477737
Ekteki seçenekleri tikleyin. Sorun ortadan kalkacaktır.

Şimdi çıktıyı aldım ama daha önce hiç görmediğim hatalar çıktı. Haritaların hepsini outpu log olrak 10-20 defa kontrol ettim. Ama şimdi oyunu çıkarırken anlamadığım hatalar aldım. Atsam ekran görüntülerini bir bakar mısınız?

Şimdi çıktıyı aldım ama daha önce hiç görmediğim hatalar çıktı. Haritaların hepsini outpu log olrak 10-20 defa kontrol ettim. Ama şimdi oyunu çıkarırken anlamadığım hatalar aldım. Atsam ekran görüntülerini bir bakar mısınız?
Tabii ki, bu da soru mu?
Bekliyorum. Ayrıca onlar uyarı olmasın? Hata aldığınızda çıktı alınmaması gerekiyordu.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    241,5 KB · Görüntüleme: 19
  • 2.png
    2.png
    86,4 KB · Görüntüleme: 12
  • 3.png
    3.png
    280,7 KB · Görüntüleme: 11
  • 4.png
    4.png
    3,2 KB · Görüntüleme: 12
  • 5.png
    5.png
    270,3 KB · Görüntüleme: 13
  • 6.png
    6.png
    44,2 KB · Görüntüleme: 12
  • 7.png
    7.png
    5,2 KB · Görüntüleme: 14
Şu anda bu hatalar yüzünden kafayı yiyorum cumartesiye kadar en geç pazara kadar dışarı aktarmam gerekli.
Sakin olun. Unreal Engine dosyalarını doğrulayın, görselde attığım SDK'yı kurun. Ardından bütün Actor'leri compile edin. Hangisinde hata oluşursa hepsinin ilgili fotoğrafını paylaşın yardımcı olmaya çalışayım.

Sakin olun. Unreal Engine dosyalarını doğrulayın, görselde attığım SDK'yı kurun. Ardından bütün Actor'leri compile edin. Hangisinde hata oluşursa hepsinin ilgili fotoğrafını paylaşın yardımcı olmaya çalışayım.

Ben Windows 11 değil de 10 kullanıyorum
Yine de Win 1 mi kurayım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı