Marka fanatizmi

Emre Gülseven

Hectopat
Daha fazla  
Beyler bırakın şu AMD vs İntel, Nvidia vs AMD savaşlarını bence. Bu savaşın sonu olmaz. Önemli olan o anda cebinizdeki parayla en iyi performansı alabilmek. kalkıp da 3000 TL bütçeye 1070 koyulmaz. Sırf Nvidia sevdiğiniz için 1070 koyup diğer parçalardan kısılmaz. Tamam oyunun %70-%80 gibi bir kısmını ekran kartı karşılıyor ama geride %20-%30 gibi bir kısım kalıyor. Burada da devreye İşlemci, RAM, anakart vs. parçalar giriyor. Ben şunu belirteyim öncelikle hiçbir ekran kartının bi düşük modeline aşırı üstünlüğü veya bi yüksek modeline karşı aşırı ezikliği yok. Şu anda 3000 TL bütçeye koyulabilcek en iyi kart RX 480'dir. Ama derseniz benim 3500 TL param var o zaman koyarsın 1060'ı paşalar gibi oyununu oynarsın. Beni bilen biler AMD'ye karşı sempatim var fakat AMD fanboyu değilim. Ben AMD önerince yetkililer benim cebime 2-3 kuruş para atmıyor ya da beni sigortaya, maaşa bağlamıyorlar. O yüzden şu marka fanatizmini bi kenara bırakın cebinizdeki paraya bakın. En iyi marka ne AMD ne intel ne de Nvidia'dır. En iyi marka o anda cebinizdeki paraya en iyi performansı veren markadır :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle, özellikle bunları çocuklar yapınca tiksinti duyuyor insan...
Technopat'ta gördüm birkaç gün önce toplam iki-üç kişi farklı görüşlerin altına edepsizce tartışmışlar. Birbirlerinin annelerine soluksuzca ve rahatsız olmadan hakaret edebiliyorlar, ben bunlardan dolayı düşünüyorum çocuk olduklarını... Herhalde başka işleri yok, bunlarla mutlu oluyorlar :(

Kesinlikle, özellikle bunları çocuklar yapınca tiksinti duyuyor insan...
Technopat'ta gördüm birkaç gün önce toplam iki-üç kişi farklı görüşlerin altına edepsizce tartışmışlar. Birbirlerinin annelerine soluksuzca ve rahatsız olmadan hakaret edebiliyorlar, ben bunlardan dolayı düşünüyorum çocuk olduklarını... Herhalde başka işleri yok, bunlarla mutlu oluyorlar :(
Öyle insanlar Türkiye'ye mahsus değil. En saygın yabancı forumlarda bile öyle insanlar var. Yapacak pek bir şey yok.

Hele ki Amd çöp, Sapphire çöp diyen insanlar beni delirtiyor.
Heh, bende onu diyorum şimdi ekran görüntüsü alıp, benim bahsettiğim yerleri paylaşayım diyorum. Ama o insanları ne kadar belki hak etselerde rencide etmiş olacağım.

Bunu diyenlerin yuzde 90'ı hayatinda Sapphire kullanmamistir. :)
Sapphire candır, hele Nitro'su ayrı bir güzel :)

@Can Yavuz yaptığın yaklaşım yanlış, Sapphire kötü bir marka değil. Kulaktan duyma bilgilerle buraya gelmeyin. "Aaaa! Benim bilgisayarım bozuldu." diyip buraya gelip "Sapphire Almayın, Aldırtmayın" gibi başlıklar açanları gururla alkışlıyor. Hayatlarında başarılar, iyi günler diyip geçiyorum :LOL:

AMD çöp değil. AMD eskiden çok değer veriyordu böyle şeylere, eski kartlardan bakabilirsiniz. Ama durun eski kartları AMD diye aratamassınız. ATI diye aratırsanız, bulursunuz. O kartlar ısınmıyordu ve performanları müthişti. @Can Yavuz

Bir de çekinmeden ve tereddüt etmeden GTX 1060 haberlerine RX 480 ile karşılaştırarak" Ha ha he he AMD battı!" diyenler de ayrı bir hoş ediyor insanı :) İnsan durduk yere gülüyor.
Ben de buraya yazıyorum hocam 1060 özel soğutmalılar 1400 TL' den aşağı gelmez bize.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı