Marka takıntınız var mı?

Kaliteli ve rahat olsun yeterli. Pazarda da kaliteli ürün bulursam alıyorum, reklam panosu olmaya gerek yok.

Marka takıntım yok fakat üstüme yakışan parçaları biraz pahalı markalar satıyor. LC Waikiki, Defacto falan zaten nefret ediyorum adamlar ürünün üzerine New York yazıyor geçiyor. Saçma sapan desenler koyuyorlar.

Yerine göre değişir. Mesela şapka alacaktım sırf marka olsun diye New Era aldım. Ayakkabı da keza Kinetix vs. giyemem. Ama tişört, sweat, kazak, pantolon vs. olunca marka olup olmamasının bir önemi kalmıyor. Köşede küçücük Gucci yazacağına hiçbir şey yazmasın daha iyi bence. He tabi kombin çeşitliliği için adı olan markalardan da almayı seviyorum, örneğin Les Benjamins tişört. Altına düz bi pantolon giy, tişörtle kurtarırsın kombini. Aslında üzerine uzun uzun tartışılacak bir konu ama kişisel olarak param yettiği sürece marka giymeyi sevdiğimi söyleyebilirim.

Eskiden vardı ayakkabım Nike olacak pantolonum Mavi olacak ama şimdi ayakkabım Kinetix oluyor Lumberjack oluyor pantolonum LCW oluyor yani takıntım gitti.

Arkadaşlar merhaba, aklıma bir soru takıldı. Kız veya erkek fark etmez giyim olarak marka olmasına mı bakarsınız yoksa sizin için marka fark etmez mi? Mesela örnek olarak Trendyol üzerinden herhangi bir kıyafet alışverişi yaparken marka arar mısınız veya normal yaşadığınız yerlerde esnaftan alışveriş yapar mısınız? Ben bu ikilemde kaldım. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Kalitesi önemli ama gidip de Nike yerine neki almam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı