Markalara göre hangi dizüstü alınmalı ?

Dostum bugün pc'yi alıcam yere gittim. Sadece beko'nun sitesindeki pclerden verebiliyorlar. Siteye bakındım iki tane pc dikkatimi çekti. Birisi Grundig diğeri Asus. Grundig daha iyi gibi geldi bana ama nasıl bir marka billmiyorum. Fiyat olarak en fazla 2300 lira verebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Orta ve yüksek seviye bir laptop düşünüyorsan - Fiyat aralığı : 1500-2500 - Asus'tan kesinlikle şaşmamanı öneririm. Yüksek seviye de Monster ve MSI öneririm. 2000 - 2500 arası bütçem var diyorsan mutlaka Asus almalısın. Grundig nedir? Beko'dan hiç almamalısın. Çok pişman olursun. Ayrıca HP'nin teknik servisi ofsayttır. Benim kuzenimi baya süründürmüşlerdi. İyi düşünüp almanı öneririm. Sonradan hoşlanmazsan satamazsın kimse almaz. Elinde kalır, üzülürsün.

Orta ve yüksek seviye bir laptop düşünüyorsan - Fiyat aralığı : 1500-2500 - Asus'tan kesinlikle şaşmamanı öneririm. Yüksek seviye de Monster ve MSI öneririm. 2000 - 2500 arası bütçem var diyorsan mutlaka Asus almalısın. Grundig nedir? Beko'dan hiç almamalısın. Çok pişman olursun. Ayrıca HP'nin teknik servisi ofsayttır. Benim kuzenimi baya süründürmüşlerdi. İyi düşünüp almanı öneririm. Sonradan hoşlanmazsan satamazsın kimse almaz. Elinde kalır, üzülürsün.
Bu forumda bir Asus hayranlığı var nedense anlamış değilim. HP nin teknik servisine tek bir kişiye olumsuz geri dönüş yapmalarından dolayı çamur atmışsın gibi geliyor bana, ben HP nin servisini bilmem ama Asus lanetinin teknik servis adı altında toplanmış rezil yapısını bilirim. Neyse burada yaşadığım olayları anlatmama gerek yok şikayet var sitesine girip bakabilirsin dostum Asus hakkında 10 şikayetin 9 u teknik servisin kötülüğü bu şikayetlerin 8i de tekrar tekrar gönderilmesine rağmen ürünün tamir edilmeden hatta bir kısmının müşteriye daha da kütü halde geri gönderilmesinden oluşuyor. Yeter bu Asus hayranlığı milleti bilgilendirin.

Bu forumda bir Asus hayranlığı var nedense anlamış değilim. HP nin teknik servisine tek bir kişiye olumsuz geri dönüş yapmalarından dolayı çamur atmışsın gibi geliyor bana, ben HP nin servisini bilmem ama Asus lanetinin teknik servis adı altında toplanmış rezil yapısını bilirim. Neyse burada yaşadığım olayları anlatmama gerek yok şikayet var sitesine girip bakabilirsin dostum Asus hakkında 10 şikayetin 9 u teknik servisin kötülüğü bu şikayetlerin 8i de tekrar tekrar gönderilmesine rağmen ürünün tamir edilmeden hatta bir kısmının müşteriye daha da kütü halde geri gönderilmesinden oluşuyor. Yeter bu Asus hayranlığı milleti bilgilendirin.
Adamlar kaliteli yapıyor ne yapıyorlarsa. Boşuna Asus önermiyor insanlar.

Ben kullandığım ve memnun kaldığım cihazları önerdim. Zaten kimse mağdur olmasın diye eksiklikleri ve fazlalıkları söylüyorum. Forumdaki yorumlarıma az çok gözünüz çarpmıştır. Hayranlık ile alakam yok. Forumun suyu çıktı artık. Bu saatten sonra kimseye yardım de etmem. Alsın kullansın kendi tecrübe etsin.

Ben memnunum. Yazılımın içinde canlı destek bile var. Farklı yerlere göre değişir.
İnşallah teknik servis daha iyi bir seviyeye gelmiştir. Hiç yolunun düşmemesi her marka için ve her insan için daha iyidir. Kolay gelsin hepinize...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı