Markaların ekran kartı farkları

Haktanoloji

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum öncelikle ilk attığın linkteki ürün stokta olmadığı için fiyatlandırması öyle görünüyor olabilir ki pek çok kez Vatan'da böyle olmuştu.

Ekran kartının markaları arasındaki fiyat farkının sebebi aslında diğer ürünler ile aynıdır. Nasıl ki her çikolatanın, eşyanın fiyatı markaya göre değişiyor bu da öyle. Fiyatları farklı kılan soğutma farkıdır genelde. Pek farketmez aslında performans olarak 2-3 FPS oynar max.

Marka ve kalite farkı. Mesela MSI Gaming X Trio, ROG STRIX gibi modeller çok üst düzey soğutma ve OC değerlerine sahip olduğu için diğer modellere göre daha pahalıdır.
RX 570 alacaksanız Sapphire dışında marka almayın. ROG Strix de olsa Sapphire kadar kaliteli olmuyor. Fanboyluk yapmıyorum doğruya doğru AMD kartlarını sadece Sapphire ve Powercolor doğru düzgün yapıyor.

Marka ve kalite farkı. Mesela MSI Gaming X Trio, ROG STRIX gibi modeller çok üst düzey soğutma ve OC değerlerine sahip olduğu için diğer modellere göre daha pahalıdır.
RX 570 alacaksanız Sapphire dışında marka almayın. ROG Strix de olsa Sapphire kadar kaliteli olmuyor. Fanboyluk yapmıyorum doğruya doğru AMD kartlarını sadece Sapphire ve Powercolor doğru düzgün yapıyor.
Evet rx570 var aklımda MSI armor almayı düşünüyordum aslında ancak ilk kez sizden duydum Sapphire tavsiyesini. Nedenini açıklar mısınız?

Evet rx570 var aklımda MSI armor almayı düşünüyordum aslında ancak ilk kez sizden duydum Sapphire tavsiyesini. Nedenini açıklar mısınız?
Çünkü AMD'nin en başından beri ekran kartı üreticilerinden biri Sapphire'dir. Zaten en çok satılan AMD ekran kartı modelleri şuan ya Pulse ya da Nitro+ modelleridir. Çok nadir insan Asus, MSI gibi markaları tercih eder. Ve Nitro+ modeli en yüksek OC değerine sahip modeldir.

F/P olarak Sapphire'nin modelini seçebilirsin.

Daha iyi soğutma ve RGB istiyorsan ASUS ROG STRIX modelini seçebilirsin.

MSI ARMOR'un yanına bile yaklaşma.

OC yapacağımı sanmıyorum, ihtiyaç duymam daha doğrusu. Oynadığım oyunlar üst seviye oyunlar değil. Performans olarak karşılaştırıldığı zaman fark 1-3 FPS midir?

OC yapacağımı sanmıyorum, ihtiyaç duymam daha doğrusu. Oynadığım oyunlar üst seviye oyunlar değil. Performans olarak karşılaştırıldığı zaman fark 1-3 FPS midir?
Evet ama sıcaklık daha önemli bir faktör oluyor o zaman sana o yüzden msı armoru tercih etme dedim soğutma anlamında kötü çünkü

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı