Markalı GTX 1070 Modelleri Ne Zaman Çıkar?

gokde55

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Evga, Galax gibi markaların GTX 1070 modelleri ekran kartı çıktıktan ne kadar süre sonra çıkar?

Msı gtx 1070 gaming x tanıtımı yapıldı fakat Türkiye' ye ne zaman gelir bilemiyorum.Daha 1080 i göremedim.Ben Founders Edition alacağım bu sefer kendi soğutma sistemlerini öve öve bitiremediler deneyip göreceğiz.

Msı gtx 1070 gaming x tanıtımı yapıldı fakat Türkiye' ye ne zaman gelir bilemiyorum.Daha 1080 i göremedim.Ben Founders Edition alacağım bu sefer kendi soğutma sistemlerini öve öve bitiremediler deneyip göreceğiz.
Founders Edition bende almayı düşünüyorum Haziran sonunda gelmezse. İnşallah memnun oluruz.

Bu sorunun cevabını gerçekten merak ediyorum ama tahminim haziran sonu temmuz ortaları hadi en kötü ihtimal temmuz sonu, beklemekte fayda var

Ben de özel tasarımlı modelleri bekliyorum, Founder's Edition'ı alma imkanım var ancak daha az performansa daha çok para vermek hiç mantıklı gelmiyor. Sabretmek en mantıklısı. Normalde amazon üzerinden söyleyecektim ancak amazon kartlar yeni çıktığı için milleti kazıklama derdinde şu aralar. İngiltereye giden bir tanıdığım aracılığıyla getirtmeyi planlıyorum o yüzden, amazonun fiyat düşürmesini bekleyemeceğim.

Özel tasarımlı modellerin İngiltere için çıkış tarihini bilen var ise aydınlatırsa sevinirim.

Ben de özel tasarımlı modelleri bekliyorum, Founder's Edition'ı alma imkanım var ancak daha az performansa daha çok para vermek hiç mantıklı gelmiyor. Sabretmek en mantıklısı. Normalde amazon üzerinden söyleyecektim ancak amazon kartlar yeni çıktığı için milleti kazıklama derdinde şu aralar. İngiltereye giden bir tanıdığım aracılığıyla getirtmeyi planlıyorum o yüzden, amazonun fiyat düşürmesini bekleyemeceğim.

Özel tasarımlı modellerin İngiltere için çıkış tarihini bilen var ise aydınlatırsa sevinirim.
FE modellerinin daha az performansa sahip olduğunu nereden biliyorsunuz? Hangi kaynaktan öğrendiyseniz linkini atar mısınız bakmak isterim.

Öyle birşey yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı