Markama isim bulmak

Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum ve hepsini açıklayayım: Metech yapmayı düşündüm fakat alınmış olduğunu gördüm. Msync yapmayı düşündüm alınmış olduğunu gördüm. Özefe group demişsiniz düşündüm bir ara fakat group ekini almaktan vazgeçtim. Sadece yazılım üzerine bir marka olmasını ve markanın tescil edilmemiş olmasını istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)

Akınsoft diye bir sey var, isim cok da onemli degil; ne yaptigin onemli.
Ne seviyorsan onu yap, uberTek yap yuru ne olacak : )
İsim bence en önemli etkenlerden birisi. İsim kişiyi markaya çeken etkenlerden en önemlilerinden biridir. Abidas diye bir marka gördün mesela, bir de yanına x corp. ürünlerini bilmiyorsun. Ben olsam x corp.'u tercih ederim mesela.

Selamlar, bilişim üzerine projeler üretmek amacıyla bir marka oluşturmayı planlıyorum.
Fikir, planlama her şey var tek problem isim bulmak.
Nasıl isim bulabilirim? Daha önce bulunmamış olmalı marka tescil sitesinden markayı tescil de edeceğim.
Fikir deyince aklıma nedense "Kritik" geldi. Bir şeyi kritiğini yapmak gibi. Kritik ismi gayet güzel hocam oldu bu iş ::))

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı