Markasız GTX1060 alınır mı?

felixleo

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Şu an bir tane gaming marka cift fanlı kutulu faturalı GTX1060 kart buldum. Bu karttan Amazon’da mevcut.

Ama güvenemediğim icin almadım. Sizce bu ekran kartı alınır mı? Fiyatı 800TL GTX1060 3GB olan modeli. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Şu an bir tane gaming marka cift fanlı kutulu faturalı GTX1060 kart buldum. Bu karttan Amazon’da mevcut.

Ama güvenemediğim icin almadım. Sizce bu ekran kartı alınır mı? Fiyatı 800TL GTX1060 3GB olan modeli. Cevaplarınızı bekliyorum.
Markasız diye bir şey yoktur hocam. Bilinmedik marka olabilir. Kartın fotoğrafını veya ismini atarsanız yardım etmeye çalışalım.

Vatan Bilgisayar’daki KDV indirimlerini takip ederek geçtiğimiz cumartesi günü MSI GTX 1060 Armor 6GB OC V1 GDDR5 modelini 1200 TL’ye aldım. Bilindik markaların indirimlerini takip etmenizi tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı