Markette Çalışmak

Hocam merhaba. Neler yaşadığınızı anlatabilir misiniz? Benim kuzenim A101'de çalışmayı düşünüyor ama? En azından artı ve eksi yönlerini söylerseniz çok yardımınız dokunur.

Marketlerde çalışmak yerine askere gönüllü olarak girerim en azından rütbeliye yükselirdim, insanların sıkıntılarını kavgalarını düzeltmekden daha iyidir.

Hiç deneme bile şokta çalışmak yürek ister.

Matematik fetişleri yine toplanmış. "Matematik bilmiyor musun? Öl ulan o zaman" 'a gelmiş konu.
Herkesin matematik yapabilmesini beklemek, herkesin şiir yazma yeteneğinin olmasını beklemekle aynı şey.

Son düzenleme:

Nasıl kurtuldunuz ve ne iş yapıyorsunuz?

Evet yeni çalışmaya baslayan bir insanı hemen kasaya vermiyorlar.

Çalışacak en son yer > Bim ve A101

Konuyu hortlatmışsınız ama gözüme çarptı bir inceleyeyim dedim. Matematik zayıfsa nasıl markette işe başlıyorsun o ayrı konu. Yapacağın iş zaten metametik markette. Zayıfsa kasiyerlikten farklı işlere yönelirsin.

Uzun uzadıya yazmaya lüzum yok. Pehlivanoğlu ve Migros gibi reyon iş bölümü olan yerlerde çalışın ama sakın Bim ve A101 gibi rezil yerlerde sürünmeyin. Bir kere hak yenilen yerde zaten bulunulmaz. Yazıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…