Marketteki çocuğun yaptığı hareketler

Bence psikolojiye en iyi gelen şey durumu kabullenmektir. Çocuk henüz 3-4 yaşında olduğu için olabilecek her şeyi yapmasını beklenir. Senin, çocuğun henüz küçük olduğu için bunu doğal karşılaman gerekir. Bir de bu hareketleri 20'li, 30'lu yaşlarda yapan var, gerisini sen düşün. Örneğin bu tipleri sokakta gezerken birden karşınıza çıkan
elli kuruş ver lan tırrek.
diyenlerden görebilirsin.

Psikolog önerisi için konu açabilirsiniz. Maddi olarak sıkıntınız var fakat bu sorun ileri ki hayatınızda da bir soruna dönüşebilir.

Daha çocuksun adım gibi biliyorum umarm bir gün yakının ya da sen benzer olaylar yaşarsın da o zaman dünyanın ne olduğunu görürsün.
Evet 18 yaşından küçüğüm ve en azından açıkça söyleyebiliyorum. Bir çocuğun bana dövüş hareketi yapmasını taciz olarak algılamıyorum.

Bunlar başıma gelirse mi dünyanın ne olduğunu göreceğim. De haydi işine güldürme beni.

Sen de diyorsun küçücük çocuk. Küçücük çocuğun yaptığı bu eğlenme hareketine gülüp geçeceğin yerde senin hissettiklerin normal değil. Bence gerçekten de bir psikoloğa görün. (Umarım hakaret olarak algılamazsın) Bir de bakış açısı kazan bence. Hayata 2d bakıyor gibisin.

Psikolog önerisi için konu açabilirsiniz. Maddi olarak sıkıntınız var fakat bu sorun ileri ki hayatınızda da bir soruna dönüşebilir.

İlerideki hayatım kalmadı ki hocam, zar zor üniversiteyi bitirdim bu psikolojik sıkıntılarla. Sonra işsiz kaldım zaten. Atamalar olmadı. Çalışmayınca da maddi olarak hiçbir şeyim yok. İlerideki hayatım bile yok çünkü zaten 28-29 yaşına geldim.

Tamam şimdi defolup gidebilirsin. Eğlenceyi başka yerde ara. Git oyunlara felan gir lütfen. Çünkü ağzımı bozmak istemiyorum kaşınma.

Bunlar başına gelirse mi lafından bile ne dediğimi anlamamışsın daha. Çocuk olayını demiyorum bu tarz psikolojik süreçlerden bahsediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…