Marketteki çocuğun yaptığı hareketler

Orada bir şey yapsaydınız yanlış olan olurdu zaten. Gülüp geçeceksiniz, bu kadar.

Bu mu rezil olmuşluk?

Bu kafayla, benim çocukluğumda maruz kaldığım şeyleri bilseniz kafayı sıyırırsınız herhalde. Yaşadığınız şeyde kurtulacak bir şey yok, kimse hatırlamayacak bile. Hatırlasa da sizin aşağılanacağınız bir şey yok.

Konu troll, biliyorum ama ya gerçekse düşüncesi beni rahatsız etti; böyle yazdım bunları.

Şu an bu yazdıklarımın "troll" olması için neler vermezdim ki :)

Siz de haklısınız ama böyle şeyler hissedince çok ağır geliyor. Önemli olan bir olayın üzerindeki duyulan hissedilen acı değil midir? Bu acı zarar veriyor bana zaten

Yardım edemiyorsan dalga geçme en azından.
download.jpg

Hayatınızın hiçbir dönenimde günde 1 tane psikotik ve daha sonrasında 2 adet ağır doz olarak SSRI ilaç kullanmak zorunda kaldınız mı?

Biliyorum gerçekten kalmadınız. O yüzden beni anlayamazsınız.

Ben zaten anlamanızı da beklemiyorum.

Sadece
belki gerçekten psikolojik açıdan bilgili insanlar vardır sandım.

Hocam siz en iyisi birisi ile dertleşin ama tanıdığınız olsun.

Şu an bu yazdıklarımın "troll" olması için neler vermezdim ki :)

Siz de haklısınız ama böyle şeyler hissedince çok ağır geliyor. Önemli olan bir olayın üzerindeki duyulan hissedilen acı değil midir? Bu acı zarar veriyor bana zaten
Benim de anlatmak istediğim nokta bu. 2 hafta sonra o çocuk bile olayı unutacak. Kafaya takmanın anlamı yok yani.

Kim tarafından aşağılanmaktan çekiniyorsunuz? O esnada orada çevrede bulunan insanlar tarafından, değil mi? Ben orada olsaydım ve olayı görseydim, çocuğun eğlenmesine içten bir güler geçerdim. Size dikkat bile etmezdim, marketten çıktıktan sonra belki tipinizi bile hatırlamazdım. Yani emin olun, kimse sizin aşağılandığınızı düşünmedi, düşünmezdi.

Çocuksa zaten etrafının farkında bile değildir. Kendini Spider-man bile zannediyor olabilir o anda. Çocuk yani.

Kusuruma bakmazsan senin yaşını sorabilir miyim? çünkü bu olay biraz trajikomik maalesef. Seni rahatsız etmek için söylemiyorum ama bence böyle bir konu seni bu derece etkiliyorsa geçmişinde yada genel yaşantıda daha büyük sorunlarla yüzleştiğini ve bunların senin psikolojini kötü etkilediğini düşüyorum. Yani eğer bu durumdan kurtulmak istiyorsan bence profesyonel, kaliteli bir psikoloğa gitmelisin.

Mesela ben senin yerinde olsaydım bir çocuk bana öyle hareketler yapıyor olsaydı bende aynısını yapıp çocuğu güldürürdüm muhtemelen çünkü o daha bir çocuk kendi hayal dünyasında yaşıyor ve derdi eğlenmek

Konuyu kim okursa troll olduğunu düşünür. Dediğim gibi yardım edebileceğimiz bir şey yok fakat iyi bir psikoloğa gitmeni öneririm.

Teşekkür ederim ama ben küçük bir ilçede yaşıyorm burada iyi bir psikolog yok malesef. Özel olanların da ücretleri aşırı fazla. Daha önce özele felan da gitmek zorunda kaldım ama maddi olarak çok kötü olduk. Birçok yerimizi satmak zorunda felan kaldık.

Ben sadece duygularım hislerim yanlış mı bozuk mu veya normal insanlar bu durum karşısında nasıl tepki veriyorlar onu öğrenmek icin buraya konu açtım.

Yani insanların %99'u benim gibi hissetmiyor ve kendini kötü hissetmiyorsa benim de bu hale gelmem için çabalamam gerekiyor ancak nasıl bir çaba olduğunu bilmediğim için bir şey yapamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı