Marketteki çocuğun yaptığı hareketler

İlerideki hayatım kalmadı ki hocam, zar zor üniversiteyi bitirdim bu psikolojik sıkıntılarla. Sonra işsiz kaldım zaten. Atamalar olmadı. Çalışmayınca da maddi olarak hiçbir şeyim yok. İlerideki hayatım bile yok çünkü zaten 28-29 yaşına geldim.
28-29 mu ? Sanki 40-50'lerde gibi konuşuyorsunuz, daha gençsiniz ve böyle bir durumdan hayatınızı harcıyorsunuz ve daha evleneceksiniz. Gerçekten iyi bir psikoloğa giderseniz bu durum çözülür fakat 2. bir yol olarak bir daha böyle bir olay ile karşılaşırsanız ya görmezden gelmeye çalışın ya da olaya olumlu bakın.

Konu ufacık bir çocuğun sana oyun yapmasından intihara ne ara geldi onu anlamayadım, çocuğun yaptığı şey dalga geçmek olarak değenlendirilemez zaten, sana oyun yapmak istemiş sende bir kroşe hareketi göstereydin sıkıntı kalmayacaktı, nasıl bu kadar ufak olaylardan etkileniyorsunuz onu anlamıyorum. Madem bu gibi olaylar seni içten vuruyor, rezil olmuş gibi oluyorsun, neden gelip rezilliğini bizimle paylaşıyorsun, bu forumda psikolog falan bulamazsınız söyleyeyim yani.

Tamam şimdi defolup gidebilirsin. Eğlenceyi başka yerde ara. Git oyunlara felan gir lütfen. Çünkü ağzımı bozmak istemiyorum kaşınma.

Bunlar başına gelirse mi lafından bile ne dediğimi anlamamışsın daha. Çocuk olayını demiyorum bu tarz psikolojik süreçlerden bahsediyorum
Çok fazla özgüven eksikliği yaşayan arkadaşım vardı ama hiçbiri bu derece değildi. Sizin eksikliğiniz zihinsel bir engele dönüşmüş. Yapabileceğimiz tek şey geçmiş olsun demek ve sizi psikoloğa uğurlamak. Eğer küçücük çocuğun yaptığı hareketten "Allam ben nabicam intihar mı edicem yaww (!)" gibi bir hale geliyorsan çok geç kalmışsın. Hayatının 30 yılı bitki gibi geçmiş demektir.

Daha çocuksun adım gibi biliyorum umarm bir gün yakının ya da sen benzer olaylar yaşarsın da o zaman dünyanın ne olduğunu görürsün.

Dostum mesajımı güncelledim lütfen tekrar oku. Hepsini yazamadan gönderdim mesajı yanlışlıkla.
28-29 yaştan sonra nasıl ileriki bir hayatınız olamaz? İnsan ömrü ortalama 70 yıldır ve sen daha yarısında bile değilsin. Daha bundan 10 yıl önce sende bir çocuk sayılıyordun, daha önünde kocaman bir hayat var.

Öncelikle bu tarz online bir ortamda bu sıkıntına asla çözüm bulamazsın hatta insanların mesajları seni çok daha kötü etkiler çünkü buradaki insanların hiçbirinin psikoloji uzmanlığı olduğunu sanmam ki benim de yok.
O yüzden konuyu uzatmayacağım çünkü yanlış bir şey söylemek istemem. Bence kendin önce yaşadığın durumu kabullenip, kendine kaliteli bir psikolog bulup yardım almalısın ki mutlu bir insan haline gelebilesin :)

Dostum mesajımı güncelledim lütfen tekrar oku. Hepsini yazamadan gönderdim mesajı yanlışlıkla.
28-29 yaştan sonra nasıl ileriki bir hayatınız olamaz? İnsan ömrü ortalama 70 yıldır ve sen daha yarısında bile değilsin. Daha bundan 10 yıl önce sende bir çocuk sayılıyordun, daha önünde kocaman bir hayat var.

Öncelikle bir tarz Online bir ortamda bu sıkıntına asla çözüm bulamazsın hatta insanların mesajları seni çok daha kötü etkiler çünkü buradaki insanların hiçbirinin psikoloji uzmanlığı olduğunu sanmam ki benim de yok.
O yüzden konuyu uzatmayacağım çünkü yanlış bir şey söylemek istemem. Bence kendin önce yaşadığın durumu kabullenip, kendine kaliteli bir psikolog bulup yardım almalısın ki mutlu bir insan haline gelebilesin :)

Ya benim tek derdim sadece normal düşünen insanların bu tarz olaylara bakışını anlamaktı.

Çünkü ben kendimin psikolojik olarak normal olmadığımı biliyorum zaten. Acaba normal insanlar neler hisseder nasıl davranırlar felan diye sorgulamak istedim.

Yardım beklemiyorum tabiki uzman yoktur sonuçta

Ya benim tek derdim sadece normal düşünen insanların bu tarz olaylara bakışını anlamaktı.

Çünkü ben kendimin psikolojik olarak normal olmadığımı biliyorum zaten. Acaba normal insanlar neler hisseder nasıl davranırlar felan diye sorgulamak istedim.

Yardım beklemiyorum tabiki uzman yoktur sonuçta
Sana bir fayda sağlar mı bilemiyorum ama ben senin yerinde olsaydım çocuğun karşısında aynı hareketleri ona yapıp onu güldürürdüm, en nihayetinde bir çocuğu mutlu ettiğim için bende mutlu olurdum (covid olmasa birde yanağından makas alırdım)

unnamed.jpg
Ufak çocuk bu olsa gerek,
veya bu
Screenshot(55).png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı