Marketteki çocuğun yaptığı hareketler

Kanka o kadar takıcak bir şey yok be. Çocuk dizilerde filmlerde gördüğü hareketleri yapıyor. Kendi çapında oyun oynuyor aslında. Seni de arkadaşı gibi görmüş oyununa dahil etmiş, iki gülüp sevseydin keşke daha iyi hissederdin en azından.

Ayağınızı yere vurun geri çekilir. Neden bu kadar taktın anlamadım. Küçük çocuk işte görmezden gel .

Çünkü ben kendimin psikolojik olarak normal olmadığımı biliyorum zaten. Acaba normal insanlar neler hisseder nasıl davranırlar falan diye sorgulamak istedim.
Israrla beni rahatsız etmezse dikkat almam görmezden gelirim ama eğer ısrarla rahatsız ederse, fazla yakınlaşır hatta temasta bulunursa yanındaki büyüğüne rahatsızlığımı dile getiririm.

Evet obsesif kompülsif bozukluk diye bir teşhis koymuştu doktorum.
Bu durumu kendi içinizde çözmeye çalışın. Obsesif bozuklukların şizofreniye dönüşme ihtimali var diye biliyorum. Bu durumu kendi içinizde çözemiyorsanız ilaçlara başvurun. Yoksa şizofreni başınızı ağrıtabilir. Ailenizde psikolojik sorunlar varsa kendinize çok dikkat edin.
Arkadaşlar dalga geçilecek bir konu değil, seviyenizi belli etmeyin.

Öyle çocuklara ayar oluyorum ama suç ailesinde ne kadar küçük olursa olsun ağzına iki tane vurması lazım. Benim çocuğum gidip durduk yere milleti salakça hareketlerle rahatsız etse bir güzel döverdim.

Normal insanlar komik bulur, güler geçer.

Sizin adınıza üzüldüm. Hastalığınız son seviye olmalı. Umarım yakında en iyi psikologlara gidersiniz.
Yani daha beynini kullanmayı bilmeyen bir çocuk, size telefondan oynadığı oyundaki hareketleri yapmaya çalışmış. Zaten aranızda 3-4 mesafe varmış. Gidin yanına gülün, oda size gülecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…