Marketteki çocuğun yaptığı hareketler

Herkese merhabalar,

Az önce markete gittim, yaklaşık olarak 3-4 yaşında olan bir erkek çocuğu annesiyle beraber alışveriş yapmış.

Beni görünce dövüş hareketleri yaptı, ayağını kaldırdı ve eliyle garip hareketler yaptı. Uzaktaydik aramızda yaklaşık 3-4 metre mesafe vardı. Annesi de daha da ileride idi sonra çocuğu çağırdı zaten o da gitti.

Ben hicbir şey diyemedim dalga geçilmiş aşağılanmış hissediyorum ve su an ağlamak üzereyim gerçekten. Zaten özgüvenim de yok orada çocuğu tokatlamam istedim ama yapamadım.

Yapamadığım için de özgürlüğümü kaybetmiş ve dalga geçilmesine maruz kalmışım gibi hissettim. İçten içe ölüyorum.

Başka insanlar da vardı neden ben hep neden bütün belalar beni buluyor. Artik intihar noktasına geldim gerçekten. Yaşamdan 1 gram zevk almıyorum

Ya küçücük çocuk beni taciz ediyor, benle dalga geçiyor alaya aliyor ben ise hicbir şey yapamıyorum

Boyle bir olay sizin basiniza geldi mi ya şimdi ben cidden nasıl yaşayacağım ya bu ezilmişlik ile nasıl dışarı çıkacağım nasıl ayni markete gideceğim, bu nasıl adalet ya?

Çocuk bana her şeyi yapacak, ben ise bir şey yaptığım an suçlu olacağım.

Basiniza geldi mi siz nasıl davrandınız da kurtuldunuz ya da ne yapmam gerekiyor.

NOT: Anlattıklarım çok ciddi arkadaşlar ne olur dalgaya almayın size yalvarıyorum.

Ayağınızı yere vurun geri çekilir. Neden bu kadar taktın anlamadım. Küçük çocuk işte görmezden gel .

Çünkü ben kendimin psikolojik olarak normal olmadığımı biliyorum zaten. Acaba normal insanlar neler hisseder nasıl davranırlar falan diye sorgulamak istedim.
Israrla beni rahatsız etmezse dikkat almam görmezden gelirim ama eğer ısrarla rahatsız ederse, fazla yakınlaşır hatta temasta bulunursa yanındaki büyüğüne rahatsızlığımı dile getiririm.

Evet obsesif kompülsif bozukluk diye bir teşhis koymuştu doktorum.
Bu durumu kendi içinizde çözmeye çalışın. Obsesif bozuklukların şizofreniye dönüşme ihtimali var diye biliyorum. Bu durumu kendi içinizde çözemiyorsanız ilaçlara başvurun. Yoksa şizofreni başınızı ağrıtabilir. Ailenizde psikolojik sorunlar varsa kendinize çok dikkat edin.
Arkadaşlar dalga geçilecek bir konu değil, seviyenizi belli etmeyin.

Öyle çocuklara ayar oluyorum ama suç ailesinde ne kadar küçük olursa olsun ağzına iki tane vurması lazım. Benim çocuğum gidip durduk yere milleti salakça hareketlerle rahatsız etse bir güzel döverdim.

Ya benim tek derdim sadece normal düşünen insanların bu tarz olaylara bakışını anlamaktı.

Çünkü ben kendimin psikolojik olarak normal olmadığımı biliyorum zaten. Acaba normal insanlar neler hisseder nasıl davranırlar felan diye sorgulamak istedim.

Yardım beklemiyorum tabiki uzman yoktur sonuçta

Normal insanlar komik bulur, güler geçer.

Sizin adınıza üzüldüm. Hastalığınız son seviye olmalı. Umarım yakında en iyi psikologlara gidersiniz.
Yani daha beynini kullanmayı bilmeyen bir çocuk, size telefondan oynadığı oyundaki hareketleri yapmaya çalışmış. Zaten aranızda 3-4 mesafe varmış. Gidin yanına gülün, oda size gülecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı