Neden?Hayır.
Zorlasan olur da tarihin hiçbir aşamasında başarılı olamamış bir ideoloji ile Türk vatanseverliği arasında nasıl bir bağ var onu anlamadım. Milliyetçilik hedefli bir ideoloji ile sınıf mücadelesini sonunda da komünizmi hedefleyen ideolojinin birleştirilmesi çok zor kaldı ki günümüzde komünizm'i isteyen kim var? Kapitalist sistem çok daha iyi işliyor.
PKK zaten t*rörist, Vatan Partisi'ne Nazbol diyorlar. PKK komünist değil, Kürt Ayrılıkçısı terörist grup. Vatan Partisi Türkiye'nin PKK'yı desteklemeyen 2 bilimsel sosyalist partiden biri.Bence bu dönemde hiç olmaz. Çünkü zaten PKK gibi terörist grupları genel olarak komunist. Türkiye'de hiç hoş karşılanmaz bu yüzden.
Diğeri HKP ama onların politikaları yanlış.Bence bu dönemde hiç olmaz. Çünkü zaten PKK gibi terörist grupları genel olarak komunist. Türkiye'de hiç hoş karşılanmaz bu yüzden.
Ayrıca sol t*rörist gruplarının solunu hiç beğenmiyorum ve onları hain olarak görüyorum. Yasal "Sosyalist" partiler soldan çıkmış, özgürlükçü sol pusulasında bir yerde.Bence bu dönemde hiç olmaz. Çünkü zaten PKK gibi terörist grupları genel olarak komunist. Türkiye'de hiç hoş karşılanmaz bu yüzden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.