Marmara Halkla ilişkiler vs. Siyaset bilimi ve kamu yönetimi

Peki bir de çift ana dal yapıyorsun anladığım kadarıyla nasıl zor mu kaç ortalamayla çap yapmana izin veriyorlar bu iki bölüm seni sosyal hayatından alıkoyuyor mu?

Yok cift ana dal yapmiyorum. Hazirligi ara donemde verdigim icin irregular ogrenciyim sadece.

Merhaba @813383. İstanbul Gelişim Üniversitesi tam burslu Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü mü düşünüyorsunuz?

Yok cift ana dal yapmiyorum. Hazirligi ara donemde verdigim icin irregular ogrenciyim sadece.

Anladım hocam peki sizce aile evinde halkla ilişkiler okumak mı yoksa şehir dışı devlette siyset bilimi okumak mı?

Merhaba @813383. İstanbul Gelişim Üniversitesi tam burslu siyaset bilimi ve kamu yönetimi ile Çanakkale Onsekiz mart Üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümünü mü düşünüyorsunuz?

Hocam gelişim bana bayağı uzak kalıyor Çanakkale hakkında da aynı şekilde İİBF fakültesinin uzakta olduğunu söylüyorlar bu yüzden başka ünileri yazmayı düşünüyorum.

Anladım hocam. Peki sizce aile evinde Halkla İlişkiler ve Tanıtım okumak mı yoksa şehir dışındaki bir devlet üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi okumak mı?

Hocam İstanbul Gelişim Üniversitesi bana bayağı uzak kalıyor, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi hakkında da aynı şekilde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin uzakta olduğunu söylüyorlar bu yüzden başka üniversiteleri yazmayı düşünüyorum.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Merkez Kampüste bulunuyor diye biliyorum. Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Merkez Kampüse uzak yerde bulunuyor, ve orada Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü yok diye biliyorum yani sizin düşündüğünüz bölüm Merkez Kampüste görünüyor.

Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü de fena görünmüyor. Ortalamanızı yüksek tutarak başka bir bölüm ile Çift Ana Dal yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Anladım hocam peki sizce aile evinde halkla ilişkiler okumak mı yoksa şehir dışı devlette siyset bilimi okumak mı?

Hocam gelişim bana bayağı uzak kalıyor Çanakkale hakkında da aynı şekilde İİBF fakültesinin uzakta olduğunu söylüyorlar bu yüzden başka ünileri yazmayı düşünüyorum.

Hanisine kafaniz yatiyorsa onu oneririm. Benim kafama sbky yattigindan onu yazdim.

Hanisine kafaniz yatiyorsa onu oneririm. Benim kafama sbky yattigindan onu yazdim.

Ya bana da işletme falan diyorlar da siyaseti biliminin dersleri ilgimi çekti zaten mezunların çalıştığı pozisyonda aynı işler var bir de işletme matematiği istatistik falan görmek istemedğim için daha sözele yatkın olan bölüm düşünüyorum buguün tercihi yapmam lazım.

Ya bana da işletme falan diyorlar da siyaseti biliminin dersleri ilgimi çekti zaten mezunların çalıştığı pozisyonda aynı işler var bir de işletme matematiği istatistik falan görmek istemedğim için daha sözele yatkın olan bölüm düşünüyorum buguün tercihi yapmam lazım.
Hocam ben de kaç gündür pc başında araştırıyorum ama belli başlı bölümleri bazı üniversitelerde okumazsan pek bir anlamı olmuyormuş. Siz hangi okulu düşünüyordunuz siyaset bilimi'nde?

Hocam ben de kaç gündür PC başında araştırıyorum ama belli başlı bölümleri bazı üniversitelerde okumazsan pek bir anlamı olmuyormuş. Siz hangi okulu düşünüyordunuz siyaset bilimi'nde?

Marmara ege arasında İstanbul'a yakın olabilir tercih yaparsam haber veririm.

Çanakkale Onsekiz mart Üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi merkez kampüste bulunuyor diye biliyorum. Biga iktisadi ve idari bilimler fakültesi merkez kampüse uzak yerde bulunuyor, ve orada siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü yok diye biliyorum yani sizin düşündüğünüz bölüm merkez kampüste görünüyor.

Marmara Üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü de fena görünmüyor. Ortalamanızı yüksek tutarak başka bir bölüm ile çift ana dal yapabilirsiniz.

Evet hocam baktım bende şimdi siyaset bilimi İİBF de değilmiş önerir misiniz peki Çanakkale'yi bir de uluslararası ilişkiler var sizce hangisi?

Marmara Bölgesi ile Ege Bölgesi arasında İstanbul'a yakın yerler olabilir, tercih yaparsam haber veririm.

Evet hocam, baktım ben de şimdi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde değilmiş. Önerir misiniz peki Çanakkale'yi, bir de (İngilizce) Uluslararası İlişkiler var, sizce hangisi?
Çanakkale biraz küçük olsa da güzel bir şehir diye biliyorum, ve Merkez Kampüsü de güzel görünüyor. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi (İngilizce) Uluslararası İlişkiler bölümünün taban puanı biraz daha yüksek ama orası da fena görünmüyor.

Çanakkale biraz küçük olsa da güzel bir şehir diye biliyorum, ve Merkez Kampüsü de güzel görünüyor. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi (İngilizce) Uluslararası İlişkiler bölümünün taban puanı biraz daha yüksek ama orası da fena görünmüyor.
Hocam Halkla İlişkiler okunur mu okunursa nerede okunur sizce

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı