Marmara üniversitesi görüşüm

onurlu sorular

Hectopat
Katılım
19 Kasım 2019
Mesajlar
589
Evet, bu sene denetimledigim bir konu var. Devlet, vakıf üniversite farkları daha önce Marmara'da olan bir kardeşiniz olarak sadece şunu demeliyim ki eğer ki kendinizi geliştirecek bir bölümde iseniz kesinlikle vakıf. Bu sene vakiftayim, bursluyum. Bu ne ilgi? Bine araç gereç okulun her tarafı bilgisayar. Hocalar da iyi, araç gerec, sıkıntısı yok. Tavsiye ederim.
 
Merhaba, ilgili üniversiteye gidenler beğeniyor fakat en son kampüs sorunu vardı. Şimdi düzelip düzelmediğini de bilemiyorum, gidenler genel olarak memnun. Bölümden bölüme de bu durum değişkenlik gösterebilir.
 
Kalite konusu bölümden bölüme göre değişkenlik gösterir. A ya da B üniversitesinin bölümünün kötü olması ilgili üniversiteyi kötü yapmaz.

Tabii ki de haklısın ama mühendislik desen zaten teknik bir üniversite değil,iktisat/işletme bölümleri ile ünlüydü onları da Boğaziçi gibi ünilere kaptıralı çok oldu. Özeller bile onun önüne geçti ki zaten mühendislik okuyorsan özele git.
 
Marmara Üniversitesi Bilgisayar bölümündeki arkadaşlar bilgisayardan anlamıyor onu söyleyebirim Bilgisayarım bozulmuştu *birisi içine su dökmüş* gidip 1000 tl lik kabloyu parçaladılar sonra kablodan kaynaklı değil dediler
 
Marmara üniversitesi bilgisayar bölümündeki arkadaşlar bilgisayardan anlamıyor onu söyleyebirim bilgisayarım bozulmuştu *birisi içine su dökmüş* gidip 1000 TL'lik kabloyu parçaladılar sonra kablodan kaynaklı değil dediler.

O kişisel beceri olabilir hocam oradan mezunlar başarısız demek saçma olur, okul ile ilgili görüşüm bu.
 

Geri
Yukarı