Marmara Üniversitesi muhasebe ve vergi uygulamaları bölümüne gidilir mi?

Mr. Enver

Hectopat
Yer
Avrupa Yakası
Merhaba, 2 yıldır muhasebe ofisindeyim ve mesleği epey öğrendim. Öğrendiklerimi akademik bir temele dayandırmak istediğim için iktisat ve muhasebeyle alakalı bir bölüm okumak istiyordum. Ana hedefim yıldız teknik üniv. İktisat bölü müydü ama 174 bin sıralama alarak başaramadım. Başka üniversitede de iktisat okumak istemiyorum. Sizce 2 yıllık muhasebe bölümünü okuyup daha sonrasında eğitim hayatımdan memnun kalırsam DGS ile YTÜ'ye ya da yatay geçişle iktisata geçmeli miyim? Aksi takdirde mezun olduktan sonra açık öğretimden lisans okuyacağım. Marmara üniv. Muhasebe bölümü için de düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam bence açıktan oku bir yandan sürekli kendini geliştir bende muhasebeciyim.

Merhaba @Mr. Enver. Öncelikle sonucunuz aslında fena gelmemiş, İstanbul Medeniyet Üniversitesi İktisat bölümünün gelme ihtimali var ama eğer isterseniz Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümünü de tercih edebilirsiniz.

Üstat şu an olduğum yerde köreliyormuş gibi hissediyorum. Üniversite ile en azından networkümü genişletirsem bana bana iş açısından da katkı sağlayacağını düşündüm.

Hocam öyle bir hissiyat varsa, dediğin gibi üniversite oku ama network geliştirme açısında gerçekten üniversiteden ziyade oturup bir esnafla veya bir yerde yüksek bir konumdaki kişilerle görüşmek bence networkünü daha çok geliştirir bu piyasada, ama karar senin.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı