Marmara'da süper hücreye dikkatli olun!

Makaleler
5
Yer
Marsilya
Aşarı şiddetli yağmur diye anladım ve 3 yıl önce İstanbul'da olmuş. Arabınızı içeriye yani garaj falan varsa koyabiliyorsanız koyun. Bisiklet vs gibi dışarda duran bir şeyiniz var ise içeri alın. Dikkatli olun attığım video haber kaynağıdır. Aman dikkatli olun. Ben Bursa'da yaşıyorum önlemimi aldım. Aman bize gelmez demeyin tüm Marmara'da tehlikeli olabilir deniliyor. Boşu boşuna zarara girmeyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Süper hücre soğuk hava ve sıcak havanın birleşmesiyle oluşur. İstanbul ve çevresinde bunu gerçekleştirecek bir hava hakim değil şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Süper hücre soğuk hava ve sıcak havanın birleşmesiyle oluşur. İstanbul ve çevresinde bunu gerçekleştirecek bir hava hakim değil şu anda.

Haber bugün yapılmış. Bursada hava güzel gözüküyor fakat önlem almakta fayda var.

Bir dakika pardon haber 22 Haziran'da yapılmış. Ben 24 olarak görmüşüm.

asdd.png

Bugün saat 2 civarları İstanbul'a yağışlar giriyor ve en fazla saat 5E kadar İstanbul'da kalıyor. Çok da kuvvetli olmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı