Marshall Major 2 vs Plantronics Backbeat 500

audeyay

Hectopat
Daha fazla  
Telefonumda "iPhone 5S" muzik dinlemek icin kulaklik alacagim. Iki kulaklik arasinda kaldim, Marshall Major 2 ve Plantronics Backbeat 500. Birisi kablolu digeri Bluetooth'lu fakat kablolu da oluyor. Buyur artilari eksileri goz onune alip bir tercih yapabilir misiniz? Acaba icimizde ikisini de deneyimleyenler var midir? Ya da daha farkli ayni fiyatlarda iyi bir kulaklik onerebilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. İlk başta bu kulaklıkları sadece müzik dinlemek için kullanacağım, oyun için herhangi bir düşünceniz olmasın lütfen :)
Bu iki kulaklık arasında kaldım. Marshall Majör 2 içerik detayları ses frekansları gibi bilgileri verse de Plantronics, Backbeat 500 için herhangi bir bilgi paylaşmıyor. Bu konuda artı ve eksileri değerlendirmek için kullanıcı yorumları göz önüne almak gerekiyor bunun için size ihtiyacım var :)
Majör 2 kablolu, harici mikrofonu olan, ses kısma veya açma gibi kısa özellikleri olmayan kulak üstü bir kulaklık ve 350 TL’lik fiyat sunuyor şu anda. Aynı zamanda müşteri hizmetleri de gayet kaliteli olduğu söyleniyor. Herhangi bir sorunda anında değişim yapıyorlarmis. Ses kalitesi, mikrofon kalitesi ne kadar iyi bilemiyorum. Plantronics Backbeat 500; Bluetooth, 18 saat kullanım süresi, dahili mikrofonu ve kulaklık üzerinde bulunan işlevsel düğmeleriyle, hem kablosuz hem de kablolu kullanımı sayesinde aklımı biraz karıştırıyor. Kablolu kullanımda ses kalitesinin ve siddetinin düştüğü söyleniyor. Fakat iki kulaklığı da iPhone 5s telefonumdan kullanacağım.
Burada telefonlar arasında destek bir önem arz ediyor mu bilmiyorum. Plantronics müşteri hizmetlerinde baya asagida kalıyor Marshall’ın yanında. Hepsi buradan indirimleriyle 300 TL'ye düşüyor fiyatı. Ben herhangi bir seçim yapamadım maalesef ikisi arasında. Siz artı ve eksileriyle bir tercihte bulunsaydınız hangisini seçerdiniz. Ses kalitesi veya yalıtımı hakkında hiçbir karşılaştırma göremediğim için o konular hakkında bir şey söyleyemiyorum fakat major 2 ses ve yalıtım olarak Backbeat 500’den çok daha iyi derseniz direkt tercihimi ses kalitesi iyi olana çevireceğim. Şimdiden çok teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı