Atahan Deniz Oğur
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Grafik Öğrencisi
Yazı tamamiyle bana ait olmakla birlikte kendi blogum için yazmış oldugum bir incelemdir. Orginal olarak yazdığım inceleme bu linktedir.
Bugun sizlere bahsetmek istediğim ürün Marshall markasının üretmiş olduğu Major sersinin 2. kulaklığı.
Bazılarınız Marshall boya markası degil miydi diye soruyordur. Marshall Jim Marshall tarafından 1962’de Londra’da kurulmuş bir amfi markasıdır ve rock, metal, caz vb. türler için idealdir tabi suan size markadan çok kulaklığı tanıtmak istediğim için kısa kesiyorum.
Marshall Major Marshall’ın kulak ustu kulaklığıdır üst tarafta belirtiğim gibi “rock, metal, caz vb. türler için idealdir” yani bu kulaklık bass konusunda biraz sönüktür bu demek olmuyorki bu kulaklıkla bassı yüksek müzikler dinlenmez dinlenir ama tat vermez bir kulaklığa 270 TL verip ( Bu arada kulaklığın fiyatı 270 TL ) dinlediğim müzikten zevk almıcaksanız almanızı önermem. Ve 2-3 saat gibi kullanımda baş ve kulak ağrısı yapıyor.
Lakin şöyle diyeyim ses kalitesi 10 numara bir sarki dinleyince “dostum bu şarkı böyle bir şarkı mıydı” diyorsun. Müzik zevkini doruklarında yaşamak isteyen müzik severler için doğru bir tercih olur.
Özet geçmek gerekir ise ;
Herhangi bir sorunuz varsa yorum yazın bende yanıtlayım.
Bugun sizlere bahsetmek istediğim ürün Marshall markasının üretmiş olduğu Major sersinin 2. kulaklığı.
Bazılarınız Marshall boya markası degil miydi diye soruyordur. Marshall Jim Marshall tarafından 1962’de Londra’da kurulmuş bir amfi markasıdır ve rock, metal, caz vb. türler için idealdir tabi suan size markadan çok kulaklığı tanıtmak istediğim için kısa kesiyorum.
Marshall Major Marshall’ın kulak ustu kulaklığıdır üst tarafta belirtiğim gibi “rock, metal, caz vb. türler için idealdir” yani bu kulaklık bass konusunda biraz sönüktür bu demek olmuyorki bu kulaklıkla bassı yüksek müzikler dinlenmez dinlenir ama tat vermez bir kulaklığa 270 TL verip ( Bu arada kulaklığın fiyatı 270 TL ) dinlediğim müzikten zevk almıcaksanız almanızı önermem. Ve 2-3 saat gibi kullanımda baş ve kulak ağrısı yapıyor.
Lakin şöyle diyeyim ses kalitesi 10 numara bir sarki dinleyince “dostum bu şarkı böyle bir şarkı mıydı” diyorsun. Müzik zevkini doruklarında yaşamak isteyen müzik severler için doğru bir tercih olur.
Özet geçmek gerekir ise ;
- -Kulaklığın fiyatı 270 TLcivarı
- -Rock, metal, country vb. tarzlar için üretilmiş
- -Katlanabilir yapısı ve çikarılabilir kablosu sayesinde rahat taşıma imkanı sağlıyor
- -Bence en şık tasarıma sahip kulaklıklardan biri
- -Ses kalitesi çok etkileyici
- -Daha önceden bin kere dinlediğin sarkiyi sanki ilk kez dinlemiş ve aşık olmuş hissi veriyor
- -Toplam 4 renk seçenegi bulunmakta (Black-Pitch Black-Brown-White)
- -Kablo üstünde 1 adet tuş var lakin çok kullanışlı ( Ses açma ve kısma tuşu yok )
- -Fazla kullanım ömrü yok 1-2 saatte kulak ve baş ağrısı yapıyor
- -Ses yalıtımı çok güzel dışarıya ses vermiyor içeriye ses almıyor
- -Yalıtım yüzünden arabalar tarafından ezilme tehlikesi var
- -Sağlam malzeme
- -Kutu tasarımı çok hoş
Herhangi bir sorunuz varsa yorum yazın bende yanıtlayım.
Son düzenleyen: Moderatör: