Marvel Spider-Man 2 orijinal ve orijinal olmayan PC port optimizasyon farkı nedir?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bu durumu çok merak ettim. Eskiden sızdırılan PC port ile şimdi orijinali çıktı bunun arasındaki optimizasyon farkı ne durumda? Oyunun orijinali bile optimizasyon kötü diyor çoğu kişi.

Orijinal olmayan yani Brezilya portu, birçok insan için orijinal porttan daha iyi durumda.

Orijinal olmayan yani Brezilya portu, birçok insan için orijinal porttan daha iyi durumda.
PC Port bence daha iyi hocam,şimdi çıkanda kasmalar atmalar falan oluyor.
Fakat bu videoya baktığımda öyle görünmüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fakat bu videoya baktığımda öyle görünmüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Optimizasyonun sadece alınan FPS ile alakalı bir şey olmadığını biliyorsunuz değil mi?

Optimizasyonun sadece alınan FPS ile alakalı bir şey olmadığını biliyorsunuz değil mi?
Öyle tabi ama ben FPS'e baktım.
Başka video da brazil versiyondan daha iyi performans almış birisi.
GTX 1650 için hangisini kullanmalıyım

1650 ile her ikisi de oldukça kötü lakin eğer oyunu orijinal alacaksanız ya da korsana düşmesini beklerseniz 1-2 hafta bekleyip orijinal portu alın. Güncellemeler ile düzeltilir.

Hocam işlemciyede bağlı oyuna giremeyiblirsin.İşlemcin ne?AVX2 Desteklemesi lazım.

1650 ile her ikisi de oldukça kötü lakin eğer oyunu orijinal alacaksanız ya da korsana düşmesini beklerseniz 1-2 hafta bekleyip orijinal portu alın. Güncellemeler ile düzeltilir.
Oyun korsana düştü dodide.Hem portu var(Brazil)Hemde orjinali

Oyun korsana düştü. Hem portu var(Brazil)Hem de orjinali.
Korsana düştüğünü biliyorum. Ama korsanda otomatik güncelleme diye bir şey yok. Oyuna güncelleme geldiğinde o güncellemenin de korsana düşmesini beklemen gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı