Satılık Marvel's avengers+RDR2 15 TL

Kullanıcı adı: utj***64 mü? (Kullanıcı adını sansürledim ne olur olmaz diye.) Sadece meraktan soruyorum. Bir kere GameSatış'tan aynı böyle bir hesap aldım fakat sonradan öğrendim ki hesap çalıntıymış. İnternette biraz araştırınca bulunabilen bir hesaptı. Doğruyu söylerseniz sevinirim.

Kullanıcı adı: Utj***64 mü? (Kullanıcı adını sansürledim ne olur olmaz diye.) sadece meraktan soruyorum. Bir kere GameSatış'tan aynı böyle bir hesap aldım fakat sonradan öğrendim ki hesap çalıntıymış. İnternette biraz araştırınca bulunabilen bir hesaptı. Doğruyu söylerseniz sevinirim.

Hayır hocam o ben değilim. Zaten GameSatış'ta bir sürü öyle satıcı var. Ama canlı desteğe yazsaydın 48 saat içinde para iadesi yapıyorlar. Yapamasalar bile mağdur olma durumunda satıcı herhangi bir mahkemeye verme durumunda 5000 ABD doları vermeyi kabul etmiş oluyor.
Bu benim mağazamın linki bakabilirsiniz.

Hayır hocam o ben değilim. Zaten GameSatış'ta bir sürü öyle satıcı var. Ama canlı desteğe yazsaydın 48 saat içinde para iadesi yapıyorlar. Yapamasalar bile mağdur olma durumunda satıcı herhangi bir mahkemeye verme durumunda 5000 ABD doları vermeyi kabul etmiş oluyor.
Bu benim mağazamın linki bakabilirsiniz.
Yazdım aldım paramı. Sonra bir daha bulaşmadım. Teşekkürler. 10 TL bakiyem duruyor hala. Sizden alırım.

Bu arkadaştan oyunları aldım söylediği gibi çıktı giriş yapabiliyorum hesaplara artı hediye oyunda veriyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı