Marvel's Spider-Man 2 60 dolara alınır mı?

Sony triple A tüm oyunlarını full fiyattan bilgisayara çıkarıyor. 70 dolar olacak yani ne yazık ki.
En yakın tarihten bakarsak Forizon Forbidden West, Ghost of Thusima ve God Of War Ragnarok 60 dolar.

En yakın tarihten bakarsak Forizon Forbidden West, Ghost of Thusima ve God Of War Ragnarok 60 dolar.
Sony hiçbir 3A oyununu 70 dolardan satmadı, 70 dolara geçiş daha yeni başladı. Genelde tonlarca devam oyunu gelen oyunlar 70 dolar oluyor.

Spider-man 2'yi medya hiç övmedi ancak bence iyi bir oyun ama paran varsa oynanır. Ancak oyunun süresi bence pek de uzun değil 70 dolar olacak diye düşünmüyorum, ancak oynadığın süre boyunca inanılmaz bir deneyim yaşatacak. Spider-man'den başka şeyler deneyebilirsin bu paraya. Ayrıca bu oyun önümüzdeki yılın sonbaharında indirime girmeye başlar ancak satışlardan memnun olunursa.
Spiderman 2 den başka ne deneyebilirim yani oyun bakımından mı başka aktiviteler bakımından mı? Anlayamadım.

Peki ilerde indirime girince alınır mı? Ben de ilk oyununu ve spiderman'ı çok seviyorum ondan meraklıyım.
Alinir. Ilk oyuna gore daha bir oyun olduğunu unutmamak lazim.

Miles moralesi sevmis miydiniz? Ben pek sevemedim. Ama miles morales oyununu sevenler spiderman 2yi cok begendiler

Spiderman 2 den başka ne deneyebilirim yani oyun bakımından mı başka aktiviteler bakımından mı? Anlayamadım.
Hocam oyun olarak demiştim ama başka aktiviteler de deniyebilirsin. Ama Spider-man 2 paran varsa seni memnun edecektir. GoW Ragnarok ve Black Myth Wukong benim çok ilgimi çekti ben bunlardan birini aldım şahsen.

Alinir. Ilk oyuna gore daha bir oyun olduğunu unutmamak lazim.

Miles moralesi sevmis miydiniz? Ben pek sevemedim. Ama miles morales oyununu sevenler spiderman 2yi cok begendiler
Miles Morales oyunundan çok direkt Miles'ı seviyor musun o önemli ben şahsen Miles'ı daha çok seviyorum Peter'ın ekmeğini 8 film ve tonlarca film oyunundan yediler zaten ve artık baydı.

Son düzenleme:
Hocam oyun olarak demiştim ama başka aktiviteler de deniyebilirsin. Ama Spider-man 2 paran varsa seni memnun edecektir. GoW Ragnarok ve Black Myth Wukong benim çok ilgimi çekti ben bunlardan birini aldım şahsen.

Miles Morales oyunundan çok direkt Miles'ı seviyor musun o önemli ben şahsen Miles'ı daha çok seviyorum Peter'ın ekmeğini 8 film ve tonlarca film oyunundan yediler zaten ve artık baydı.
Hic alakasi yok.

Miles’i seviyorum fakat oyunu ilk oyuna gore bariz kotuydu. Peter parker konsepti 60lardaki cizgi romanlardan basliyor. 8 film ve tonlarca (?) film oyununundan baydigini dusunuyorsan Spiderman konsepti sana gore degildir.

Herkes her karakteri sevecek diye bir sey yok.

Hic alakasi yok.

Miles’i seviyorum fakat oyunu ilk oyuna gore bariz kotuydu. Peter parker konsepti 60lardaki cizgi romanlardan basliyor. 8 film ve tonlarca (?) film oyununundan baydigini dusunuyorsan Spiderman konsepti sana gore degildir.

Herkes her karakteri sevecek diye bir sey yok.
Hocam Spider-man'i de Peter Parker'ı da severim sadece Miles'ın daha yenilikçi bir hikayeyle geldiğini bu yüzden daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Miles hikayesi yenilikci ve guzel. Buna katiliyorum. Daha iyi kismi kisisel bir gorus.
Daha iyi evet biraz abartı olmuş daha yeni bir şey görünce abartmış oldum. Oyununu bizzat oynamadım fakat oyun genelde iyi sadece oyunun bir DLC'ye benzemesine rağmen 50 dolara satılmasından laf yemişti.

Arkadaşlar Spider-Man 2 PC'ye çıktığında tahmini 60 dolar olacağını düşünüyorum. Sizce bu fiyattan alınır mı? Oyunu merak ediyorum fakat indirimlerde düşer mi?
Ocak 30'da çıkacak. Kış indirimleri o sıraya bitiyor mu bilgisi olan var mı ya da direkt indirime girer mi?
Gram değmez onun yerine git witcher 3 veya rdr2al

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı