Marvel’s Spider Man oyunu bug’a girdi

Psci

Decapat
Arkadaşlar PS4’ü kapayıp açtım. Reload Last checkpointte yaptım. Oyunu kapatıp açtım. Ama düzelmiyor. Yarısından fazlasını bitirdim. Boşuna bitirmek istemiyorum tekrardan. Çözümü yok mu bunun? Ha bire aşağı düşüyorum.
Edit: Video nasıl atılıyor buraya?

Arkadaşlar PS4’ü kapayıp açtım. Reload last checkpointte yaptım. Oyunu kapatıp açtım. Ama düzelmiyor. Yarısından fazlasını bitirdim. Boşuna bitirmek istemiyorum tekrardan. Çözümü yok mu bunun? Ha bire aşağı düşüyorum.

Buraya video atamazsın YouTube'ye at buraya linkini yapıştır YouTube'den izleriz.

Arkadaşlar PS4’ü kapayıp açtım. Reload Last checkpointte yaptım. Oyunu kapatıp açtım. Ama düzelmiyor. Yarısından fazlasını bitirdim. Boşuna bitirmek istemiyorum tekrardan. Çözümü yok mu bunun? Ha bire aşağı düşüyorum.
hocam bendede olmuştu baştan başlamıştım sağlık olsun

hocam bendede olmuştu baştan başlamıştım sağlık olsun
Cidden mi ya?
Buraya video atamazsın YouTube'ye at buraya linkini yapıştır YouTube'den izleriz.
Tamam atıyorum 10 dakikaya, dışardayım şu an.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attım. Umarım bir çözümü vardır.

Edit 2:Arkadaşlar çözümü yok mudur?

Son düzenleme:
Cidden mi ya?

Tamam atıyorum 10 dakikaya, dışardayım şu an.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attım. Umarım bir çözümü vardır.

Edit 2: Arkadaşlar çözümü yok mudur?

Maalesef oyuna baştan başlamanız lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı