Masa almak mı? Yaptırmak mı?

Şahsen ben yaptırdım. 1. kalite malzemeden beton gibi bir masa oldu ve 400 TL tuttu. Muadilleri daha kalitesiz malzemelerden 700 lira civarındaydilar. İsterseniz masanın resimlerini paylasabilirim.
Fotoğrafı atarsanız belki ilham alırım ve evet diğer arkadaşlarında dediği gibi sanayide yaptıracağım cevap veren herkese teşekkürler

Paylaş.

Ya da çöp olur.

Aklınızda referans olsun diye sistem kurulu halinde paylasiyorum. Tanıdığınız varsa çöp olmaz. Ben mobilyacı bir tanıdığı aradım ölçüleri verdim 2 saate kesip kenarlarına bant çekip 1. kalite mdfleri getirdi. Demirci tanıdığı arayıp ölçüleri verdim profil ızgarayı akşama yapıp getirdi. Vidalamasinida ben yaptım. Canavar gibi oldu top atsan titremiyor. İnternetten alan arkadaşlarımda var hem daha pahalı hem kalitesiz sunta hem de masa ayakta zor duruyor, en ufak şeyde sallanıyor. Kesinlikle yaptırmanızı tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_20210722_134556.jpg
    IMG_20210722_134556.jpg
    126,7 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG-20210428-WA0009.jpeg
    IMG-20210428-WA0009.jpeg
    101,8 KB · Görüntüleme: 84
Kendiniz yaptirin lafindan bunu mu cikardiniz cidden? Evinde yap diyen kim?
Pardon yanlış okumuşum.
Aklınızda referans olsun diye sistem kurulu halinde paylasiyorum. Tanıdığınız varsa çöp olmaz. Ben mobilyacı bir tanıdığı aradım ölçüleri verdim 2 saate kesip kenarlarına bant çekip 1. kalite mdfleri getirdi. Demirci tanıdığı arayıp ölçüleri verdim profil ızgarayı akşama yapıp getirdi. Vidalamasinida ben yaptım. Canavar gibi oldu top atsan titremiyor. İnternetten alan arkadaşlarımda var hem daha pahalı hem kalitesiz sunta hem de masa ayakta zor duruyor, en ufak şeyde sallanıyor. Kesinlikle yaptırmanızı tavsiye ederim.
Harika duruyor bu arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı