Başlamak istenilen animeler hakkında sürekli olarak spoiler çıkıyor

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
Başlamak istediğim her animeye başlamadan önce spoiler yiyorum nedense. Örneğin bugün Attack on Titan hakkında önemli bir spoiler yedim ve bütün hevesimi alıp götürüyor bu spoilerlar. Sosyal medyada anime içerikleri pek karşıma çıkmazdı normalde, çıkınca da spoilerlı çıktı. Ne yapmamı önerirsiniz? Başlamalı mıyım yoksa başka animeye mi bakayım?

Başlamak istediğim her animeye başlamadan önce spoiler yiyorum nedense. Örneğin bugün Attack on Titan hakkında önemli bir spoiler yedim ve bütün hevesimi alıp götürüyor bu spoilerlar. Sosyal medyada anime içerikleri pek karşıma çıkmazdı normalde, çıkınca da spoilerlı çıktı. Ne yapmamı önerirsiniz? Başlamalı mıyım yoksa başka animeye mi bakayım?
Spoiler izleme zevkini çokta etkilemez bence izle. Attack On Titan baya güzel bir animedir izlemeni öneririmi.

Spoiler yemek gerçekten çok kolay, mesela ben Naruto animesinden sadece 7-8 kelimelik inanılmaz bir spoiler yedim ama ona rağmen devam ettim bitirdim ve hiç pişman olmadım, YouTube ana sayfamda Lelouch hakkında yine fena bir spoiler yedim ama yinede animesini bitirdim. Bence önemli olan bölümleri izlerken o bölümlerdeki olayları izlemekten zevk almaktır çünkü her yerden her an spoiler yemek mümkün bunun bir kaçışı yok.

@Uraxu @ThreatOn Teşekkürler. Mantığıma yattı. Gerçekten de dediğiniz gibi. Mesela ben RDR2'nin sonunu bilen biri olarak oyunu aldım ve 135 saat oynadım. Önemli olan yolun sonu değil, yolmuş :D

Attack on Titan uzun bir seri içerisinde merak edeceğin çok şey olur. Devam etmen daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı