Masa çöker mi?

Sıkman gerek. Kart milimetrik hesaplanarak üretiliyor, herhangi bir baskı olmaz. Gittiği kadar götürmen lazım.
Tamamdır hocam dediğiniz gibi yaptım sonuna kadar iyice sıktım vidayı. Şu an kart sapasağlam hiç kıpırdamadan duruyor. Herhalde ekran kartı desteğine gerek kalmadı fakat birisi önceki konu açtığımda 4-5 yıl sonra sarkma yapabilir anakart ve ekran kartı ondan ekran kartı desteği al dedi. Sizin düşünceniz ne bu konuda? (İlk masaüstü bilgisayarım donanım bilgisi dışında azbilgim var montaj vs. konularında)

EDİT : ekran kartını çok hafifçe itince azıcık kıpırdıyor acaba gerçekten sarkma yapıyor olabilir mi?
 
Son düzenleme:
EDİT : ekran kartını çok hafifçe itince azıcık kıpırdıyor acaba gerçekten sarkma yapıyor olabilir mi?
bu arada kasayı oynatırken hafif yamuk durdu kasa sonra tekrar düz durdu ekran kartına birşey olur mu? (Kısaca kasa sallandı 3 saniyeliğine)

hocam ne olur cevap verin birşey olur mu bileyim susucam söz veriyorum
 
Son düzenleme:
@NyronZ
Kartın hafif, o vida ve slot rahatça taşıyabilir kartını. Uzun ve ağır bir kart olsa uç noktadan sarkma yapacağı doğru ama bunda bir problem olmaz. 5 seneye kartı da değiştirirsin zaten, yine çok istiyorsan destek alabilirsin.
hocam birşey daha sordum bakar mısınız
 
Dostum masan sağlam bilgi görünüyor, eğer kasanın içerisinde 8 adet RTX 4090 yok ise ağırlık konusunda sorun olmaz. Yine de daha rahat etmesi adına çekmecelerin olduğu yerin üstüne koyabilirsin. Eğer masanın malzemesi iyi değilse bile (ki çok dandik bir şeye benzemiyor) masa çökmez ama oyun oynarken mouse hareketlerinde falan kasanın ağırlığının verdiği eğim seni rahatsız edebilir, ve bu durum söz konusuysa kasayı çekmecelerin olduğu yerin üstüne koyman bu sorunu ortadan kaldıracaktır.
 
PC koydum masaüstüne, ama içim rahat etmiyor sanki masa çökebilirmiş gibi. Ayrıca bu masaya hayatımda sadece 1 defa yumruk attım ondan çok hasar görmüş müdür? PC'yi yere koyamam çünkü odam zaten nemli bir de aşağıda kasa içi hava döngüsü kötü olur ayrıca yerde bazen karıncalar olabiliyor.
Masayı salla ve ayağına bak eğer ayak hareket etmiyorsa sadece üst taraf hareket ediyorsa geçmiş olsun.
 
Bu arada kasayı oynatırken hafif yamuk durdu kasa sonra tekrar düz durdu ekran kartına bir şey olur mu? (kısaca kasa sallandı 3 saniyeliğine)

Hocam ne olur cevap verin bir şey olur mu bileyim susucam söz veriyorum.

Kasayı sallamaktan bir şey olmaz. Düşündüğünüz kadar narin parçalar değil bunlar. İsterseniz ters çevirip öyle kullanın yine bir şey olmaz.

İçiniz rahatlayacaksa ben kendi kasamı bir yere taşımam gerektiği zaman toplu taşımada yer olmayınca üstüne oturuyorum hala tık yok.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı