Masa düzeni önerisi

bugraylmaz

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500f

Gigabayte Windforce RTX 4070 Super

MSİ PRO A620M-E

Crucial PRO 2x16 GB 32 GB DDR5 CL48 RAM

Crucial 1 TB P3 Plus

Zalman ALPHA2 A24 WHİTE

Thermaltake S200 TG 650W 80+ ARGB
Masa fotoğraftaki gibi küçük monitörü yeni aldım, yani takasladım. Altındaki tutucu çirkin duruyor, şu an stand alacak param yok. Onu söküp monitörü bir şekilde dik tutabilir miyim?

Dosya Ekleri

• IMG_20250727_161858.jpg
    IMG_20250727_161858.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 63
Masa fotoğraftaki gibi küçük monitörü yeni aldım, yani takasladım. Altındaki tutucu çirkin duruyor, şu an stant alacak param yok. Onu söküp monitörü bir şekilde dik tutabilir miyim?

Çok da çirkin durmuyor.2. el tutucu bakılabilir ucuza satılıyor bayağı. Onun dışı bir arkadaşım laptop tutucuyla monitörü dik koymuştu. Varsa denenebilir ama sağlam olmaz.

Monitörün ayağını sökerseniz pek sağlıklı olmaz, monitör aşabilir. Monitör kolu/tutucusu alana kadar böyle idare etmeniz daha iyi olur.

Bu arada gerçekten de pek çirkin durmuyor.

Monitörün ayağını sökerseniz pek sağlıklı olmaz, monitör aşabilir. Monitör kolu/tutucusu alana kadar böyle idare etmeniz daha iyi olur.

Bu arada gerçekten de pek çirkin durmuyor.
Tamamdır ben onu daha iyi hale getiririm. Zaten bedavaya geldi eski kulaklığımla takasladım monitörü. Şimdi tertemiz yaptım. 75 hz birde. Ama kablosu eksik şu ucu mavi olan kablolardan. Birde dönüştürücü lazım.

Ama kablosu eksik şu ucu mavi olan kablolardan. Bir de dönüştürücü lazım.
VGA kablosunu diyorsunuz, onlar ucuz bayağı. Belki de yerel bir dükkandan 100 TL'ye bile kapatırsınız kablo işini. HDMI to VGA dönüştürücüyü de geçen yıl bir bilgisayarcıdan 100 TL civarına almıştım. İnternetten alırsanız da 100-150 TL civarına kapatabilirsiniz.

VGA kablosunu diyorsunuz, onlar ucuz bayağı. Belki de yerel bir dükkandan 100 TL'ye bile kapatırsınız kablo işini. HDMI to VGA dönüştürücüyü de geçen yıl bir bilgisayarcıdan 100 TL civarına almıştım. İnternetten alırsanız da 100-150 TL civarına kapatabilirsiniz.
Babam yarın VGA kablosunu bedavaya getirir tanıdığı esnaflardan 😂. Dönüştürücü olarak DisplayPort almayı düşünüyorum. Hangisi daha iyi olur?

Babam yarın VGA kablosunu bedavaya getirir 😂. Dönüştürücü olarak DisplayPort almayı düşünüyorum. Hangisi daha iyi olur?
Fark olacağını sanmam. Ben aldığım yerde HDMI to VGA daha ucuzdu diye onu almıştım. Ekran kartınızda hangi port boşta ise ona göre alabilirsiniz.

Fark olacağını sanmam. Ben aldığım yerde HDMI to VGA daha ucuzdu diye onu almıştım. Ekran kartınızda hangi port boşta ise ona göre alabilirsiniz.
3 DisplayPort 1 HDMİ var DisplayPort alacağım galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı