Masa nasıldır?

Gayet sade bir odanız var iyi bence
Eki Görüntüle 2428194
sizinkide çok güzel hocam elinize sağlık.

Önünü açın belki yeteneği vardır. Ülkede baskı ve kısıtlama çok fazla. Gerçekten bir cevher doğabilir. Benim önüm açıldı ve yeteneğimi keşfettim. Lütfen engel olmayın. Benim masaüstü sistemim çok dardı. Ne kadar açık alan, gerçekten hoşuma gitti. İlla sıkış tıkış olmaya gerek yok. Öyle kalabilir ferah ortam. Belki o ferah ortamda aim yeteneğini keşfedecek kardeşiniz? Bekleyip görelim.

Çok çok çok haklısınız hocam zaten kısıtlanmayan bir çocuk dediğiniz gibi ülkede baskı ve kısıtlama çok fazla önemli olan yeteneği kendisi. Masa konusunda şimdi ona da okuttum mesajları :) çok sevindi sizin sayenizde masa doldurma gibi bir derdimiz kalmadı hocam cevap veren herkese teşekkür ederim.

Rica ederim hocam bu güzelliğin bide altı var nasıl halletçem bilmiyorum artık taktiğiniz varsa alabilirim. 🥶
1740052997790.png

Rica ederim hocam bu güzelliğin bir de altı var nasıl halledeceğim bilmiyorum artık taktiğiniz varsa alabilirim. 🥶
Eki Görüntüle 2428206

Hocam bunun tek çözümü kablo toplayıcısı ben şu an kllanıyorum kablo toplayıcım olmadığı zamanda masanın altına bantlıyordum :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı