Elektronik ve yazılım bilgin ne kadar öncelikle bunları paylaşabilirmisin?Gömülü sistemlere girmek için bir masa saati yapacağım nasıl yapabilirim hangi malzemeler lazim?
Devreyi kendin mi kurmak istiyorsun? Eğer devreyi kendin kuracaksan öncelikle daha basit devrelerle elektronik öğrenmen gerek. Hazır devre üzerindeyse zaten çoğu C tabanlı diller kullanır. Kolaylıkla yaparsın.@spriggan C biliyorum ama elekteonik bilgim hiç yok 0
Dostum öncelikle bu işlerle hobi olarak uğraşıyorsan sorun değil ama kendini geliştireceksen ingilizce öğrenmeni tavsiye ederim.@spriggan peki nasıl elektrik bilgisi öğrenebilirim ya da devre kurmayı Türkçe kaynak önerirseniz sevinirim.
Rica ederim kardeşim her aşamada destek olurum. Yeter ki öğrenmeyi iste.@spriggan hocam vallahi 15 yaşındayım ileride elektrik okumayı düşünüyorum yorumunuz için teşekkür ederim.
Türkiye'de gömülü sistemlerde Java daha çok kullanılıyor kardeşim. C tabi ki az değil ama Java da görmezden gelinemez.@spriggan hocam ileride gömülü sistemler üzerine çalışmak istiyorum teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.