Masadan düşen bilgisayara ne yapılmalı?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar, dün kasam masadan yere düştü, 3'lü prize ayağım takıldı ve maalesef yere düştü. :( Açılmasında vs hiçbir sorun yok, oyunlarda da sorun yok. Sadece kasanın ayağı kırıldı ve ön panel yerinden çıktı. Ön paneli yerine oturttum, ayağı da yapıştırdım. Bakmam gereken bir şey var mı? Moralim çok bozuk. :( HDD sallanmıştır ama yine de kullanımda hiç sorun çıkarmadı. Bir de kasa yere düşerken klavyenin USB girişini eğmiş. Onu penseyle düzeltebilir miyim? Hiç hevesim kalmadı. :(

Arkadaşlar, dün kasam masadan yere düştü, 3'lü prize ayağım takıldı ve maalesef yere düştü. :( Açılmasında vs hiçbir sorun yok, oyunlarda da sorun yok. Sadece kasanın ayağı kırıldı ve ön panel yerinden çıktı. Ön paneli yerine oturttum, ayağı da yapıştırdım. Bakmam gereken bir şey var mı? Moralim çok bozuk. :( HDD sallanmıştır ama yine de kullanımda hiç sorun çıkarmadı. Bir de kasa yere düşerken klavyenin USB girişini eğmiş. Onu penseyle düzeltebilir miyim? Hiç hevesim kalmadı. :(

Hocam istiyorsanız bir bilgisayarcıya götürün ama oyunlarda ve görünür herhangi bir sorun yoksa bir şey olmamıştır bence.

Düzeltilebilir ama ben olsam bilgisayarcıya götürürdüm o yaptırır direk en azından bi sağlam olur,saygılar :)

Bilgisayarcıya götüreceğim hocam babamın yakın arkadaşı PC'yi de o toplamıştı, HD Tune ile de test yapayım. Gerçekten anlamıyorum neden her işim de bir terslik çıkıyor? Kimseye kötülüğüm yok kendi halimde CS oynuyorum, her gün bir şey çıkıyor :( teşekkür ederim hepinize.

Bilgisayarcıya götüreceğim hocam babamın yakın arkadaşı PC'yi de o toplamıştı, HD Tune ile de test yapayım. Gerçekten anlamıyorum neden her işim de bir terslik çıkıyor? Kimseye kötülüğüm yok kendi halimde CS oynuyorum, her gün bir şey çıkıyor :(
Kardeş Onu boşver benim Epic games hesabım açılmıyor uyarı felan veriyor facebooka bağladığım zaman 900 tl lik hesap gitti :C (ama seninki daha kötü)
Kardeş Onu boşver benim Epic games hesabım açılmıyor uyarı felan veriyor facebooka bağladığım zaman 900 tl lik hesap gitti :C (ama seninki daha kötü)
aslında hesap gitmedide uyarıyı nasıl düzelticem kimse yardım etmiyor :C

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı