Masadan düşen bilgisayara ne yapılmalı?

Sorun olmaz. Zaten sağlık değeri gerçek sağlığını göstermiyor. Belirtilmiş toplam okuma-yazma değerinin çok üstüne çıkabiliyor. Ayrıca Crystadiskinfo'nun dilini İngilizce yapar mısın? Türkçe çevirileri çok berbatmış.

HDD de sorun yok galiba şimdi. Sıcaklıklar da normaldir diye düşünüyorum. Teşekkürler hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    106,7 KB · Görüntüleme: 29
Tamamdır. Relocated Sector Count var. Ama çok fazla olmadığı için sorun yaratmayacaktır. Şu anlık depo olarak kullanıyorsan bir sorun teşkil etmez. Bilgisayarını kullanmaya devam edebilirsin.

CrystalDiskİnfo ekranını buraya atsan iyi olur.

Ayrıca burada bilgisayarcıya götür diyen mantıksız arkadaşlara ithafta bulunacağım. Arkadaş bilgisayarcıya götürecekse biz niye buradayız biraz mantıklı mı düşünseniz acaba. Saçma sapan mesaj kalabalığı yapmayın. Forumlar destek için var.
Bilgisayarcı: Format!
Ben: Ama...
Bilgisayarcı: Şşşşş! Format!

Relocated Sector Count var. Ama o kadardan bir şey olmaz.

Sonuç: Şanslısınız. Ben yere düşürünce direk kafa vurmaya başlamıştı. Sizinki burnu bile kanamadan atlatmış.

Bilgisayarcı: Şşşşş! Format!

Relocated Sector Count var. Ama o kadardan bir şey olmaz.

Sonuç: Şanslısınız. Ben yere düşürünce direk kafa vurmaya başlamıştı. Sizinki burnu bile kanamadan atlatmış.
Abi Facebook şifrem...
'Format!'
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarcı: Şş! Format!

Relocated sector count var. Ama o kadardan bir şey olmaz.

Öyle diyorsanız tamam o zaman hocam, SSD ve HDD de sorun yokmuş, internette biraz okudum zaten RAM ve işlemci öyle kolay etkilenecek parçalar değil galiba. Anakarta da bir şey olsa PC açılmazdı diye düşünüp içimi ferah tutuyorum :) . Hepinize çok teşekkürler umarım sorun çıkmaz ileride. Şimdi klavye usbsinin ucunu düzelteceğim bir de şu kasa ayaklarıyla ön panele bir el atacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı