Sorun olmaz. Zaten sağlık değeri gerçek sağlığını göstermiyor. Belirtilmiş toplam okuma-yazma değerinin çok üstüne çıkabiliyor. Ayrıca Crystadiskinfo'nun dilini İngilizce yapar mısın? Türkçe çevirileri çok berbatmış.
SSD'nin sağlık değerinin bir anlam ifade etmediğini anlattım sadece. HDD hakkında bir şey söylemedim. Programın dilini İngilizce yapıp buraya atar mısın?
SSD'nin sağlık değerinin bir anlam ifade etmediğini anlattım sadece. HDD hakkında bir şey söylemedim. Programın dilini İngilizce yapıp buraya atar mısın?
Tamamdır. Relocated Sector Count var. Ama çok fazla olmadığı için sorun yaratmayacaktır. Şu anlık depo olarak kullanıyorsan bir sorun teşkil etmez. Bilgisayarını kullanmaya devam edebilirsin.
Tamamdır. Relocated sector count var. Ama çok fazla olmadığı için sorun yaratmayacaktır. Şu anlık depo olarak kullanıyorsan bir sorun teşkil etmez. Bilgisayarını kullanmaya devam edebilirsin.
Ayrıca burada bilgisayarcıya götür diyen mantıksız arkadaşlara ithafta bulunacağım. Arkadaş bilgisayarcıya götürecekse biz niye buradayız biraz mantıklı mı düşünseniz acaba. Saçma sapan mesaj kalabalığı yapmayın. Forumlar destek için var.
Öyle diyorsanız tamam o zaman hocam, SSD ve HDD de sorun yokmuş, internette biraz okudum zaten RAM ve işlemci öyle kolay etkilenecek parçalar değil galiba. Anakarta da bir şey olsa PC açılmazdı diye düşünüp içimi ferah tutuyorum . Hepinize çok teşekkürler umarım sorun çıkmaz ileride. Şimdi klavye usbsinin ucunu düzelteceğim bir de şu kasa ayaklarıyla ön panele bir el atacağım.