Masamı nasıl daha güzel bir hale getirebilirim?

Laptopun solda olduğu hali güzel bence. İşte tam böyleyken kulaklık standını sağa almanı tavsiye ederim.

Hocam son sual bu şekilde.
Desteğiniz için teşekkür ederim gelişmeleri tekrar paylaşırım.
Bundan sonrası raf alacağım yüksek ihtimal.

Dosya Ekleri

• IMG_5216.jpeg
    IMG_5216.jpeg
    141,8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_5219.jpeg
    IMG_5219.jpeg
    132,6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_5217.jpeg
    IMG_5217.jpeg
    181 KB · Görüntüleme: 26
@H4mz4, ben de God of War hastasıyım ve gerçekten güzel duruyor. :)

Hocam son sual bu şekilde.
Desteğiniz için teşekkür ederim gelişmeleri tekrar paylaşırım.
Bundan sonrası raf alacağım yüksek ihtimal.
Hocam şimdi, ilk haliyle bir kıyaslayın. Ne kadar geliştiğini görünce gerçekten mutlu olacaksınız. Bence de çok hoş bir hale geldi.

Bir de referans olamam ama şu arkadaşlar sizin kasanızı için çok güzel ön paneller yapıyorlar. Orijinal ön panelin gerçekten hava alma sıkıntısı var.

Hocam şimdi, ilk haliyle bir kıyaslayın. Ne kadar geliştiğini görünce gerçekten mutlu olacaksınız. Bence de çok hoş bir hale geldi.

Bir de referans olamam ama şu arkadaşlar sizin kasanızı için çok güzel ön paneller yapıyorlar. Orijinal ön panelin gerçekten hava alma sıkıntısı var.

Hocam daha önce fiyat sormuştum sonradan test yaptım oyundayken yük altında ön kapağı çıkartıp oynadım işlemci 65'ten 55'e kadar düştü GPU'ya etki etmedi fazla (Max 2 derece) işlemcimde genelde en fazla 65 görüyor termal macunu yeni yeniledim şu anlık değil de ileride alabilirim bunu.

Hocam daha önce fiyat sormuştum sonradan test yaptım oyundayken yük altında ön kapağı çıkartıp oynadım işlemci 65'ten 55'e kadar düştü GPU'ya etki etmedi fazla (Max 2 derece) işlemcimde genelde en fazla 65 görüyor termal macunu yeni yeniledim şu anlık değil de ileride alabilirim bunu.
Yani tek işlemci değil genel olarak ekran kartı ve diğer tğm komponentlerin ısısına da etki eder. Anakart mosfetleri dahi ne kadar iyi soğursa işlemci performansı o kadar stabil olur. Ama tabii ki ilerde ekstra yapılacak bir şey bu dediğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı