Ciarus
Hectopat
Hocam, atın bana bunu.
cidden at çok güzel.
Tamam.
Hocam, atın bana bunu.
cidden at çok güzel.
Hocam dalga mı geçiyorsunuz? Virüs çıktı içinden.Tamam. Wallpaperflare - Beautiful HD wallpapers free download sitesinden buldum. Sitedeki indirme linkini atayım. HD wallpaper: digital art, men, city, futuristic, night, neon, science fiction | Wallpaper Flare. İşte bu. Bir de ben biraz kırptım. Sitede başka bir sürü duvar kağıdı var. Diğerlerine de bakmanızı tavsiye ederim.
Ben sitenin linkini attım. Siteyi ise masaüstü özelleştirme diye bir konu vardı. Belki görmüşsünüzdür. Oradaki arkadaş ben bu siteden aldım demişti.Hocam dalga mı geçiyorsunuz? Virüs çıktı içinden.
Eki Görüntüle 915667
@Ciarus birisi raporlasın virüs yayan dosya linki diye benim rapor yetkim yok adam virüs atmış.
Ben de indirdim virüs falan çıkmadı. Ne anlatıyorsun? Attığı sitede bir sürü wallpaper var. Ne diye kasten virüslü site atsın?Hocam dalga mı geçiyorsunuz? Virüs çıktı içinden.
Eki Görüntüle 915667
@Ciarus birisi raporlasın virüs yayan dosya linki diye benim rapor yetkim yok adam virüs atmış.
Ben sitenin linkini attım. Siteyi ise masaüstü özelleştirme diye bir konu vardı. Belki görmüşsünüzdür. Oradaki arkadaş ben bu siteden aldım demişti.
Ben de indirdim virüs falan çıkmadı. Ne anlatıyorsun? Attığı sitede bir sürü wallpaper var. Ne diye kasten virüslü site atsın?
Eki Görüntüle 915679
Sitenin linkini hemen kaldırın başkalarına bulaşmasın. Raporu da attım.
Nasıl virüs çıkmadı? Raporu bile attım gözün mü kör?
Hocam dalga mı geçiyorsunuz? Virüs çıktı içinden.
Eki Görüntüle 915667
Kaldırdım. Ve kasten atmadığımı belirteyim. Hem niye kasten atayım ki. Mediadire dosya T.C. Linki vs.'de değil.
Hayır virüs yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.