Masaüstü Bilgisayar İçin Masa Önerisi

Max sizin verdiğiniz ölçülerde düşünüyorsanız ve basit masalar işinizi görecek ise sıfır olarak bahsedilen bazı masalar belki işinizi görebilir. Ben yine de etrafınızda varsa ikinci el yerleri gezmenizi öneririm.

İstanbul'da olanlar varsa gidip görebilirler. Sahibinden sayfasına her masayı koymamışlar. 4 5 katlı koca bir bina. Çok fazla ofis masası sandalyesi vs mallar var. Çoğu çok temiz ama ikinci elde çok uyguna satılıyor. Ayrıca uygun fiyatla nakliye de sağlıyorlar.

Sizin bulunduğunuz yerlerde de bu tarz ikinci el mobilya satan yerler vardır muhtemelen. Gidip gezmenizi öneririm.

Hayır kullanmıyorum ama bende sizin ebatlarınızda bir masa bakıyorum ve bunu almaya karar verdim sizede önermek istedim.

Hayır kullanmıyorum ama bende sizin ebatlarınızda bir masa bakıyorum ve bunu almaya karar verdim sizede önermek istedim.
Masa cidden çok güzel ya, sağlamlığından emin olsam direk siparişini vericem.
Bende çok az sallanma var bahsettiğiniz masada.
Mouseyi hızlı çevirince vs. sallanma oluyor mu pek ? Ben düşük hassasiyet de oyun oynayan bi insanım,yani bunu alsam sıkıntı yaşar mıyım sizce ?
Bir de özelden mesaj atmayı bulamadım,gün içinde müsait olursanız bana masanın kısa bi videosunu atar mısınız fare çevirirken hatta mümkünse yavaşça masaya vururken

Sağlamlık olarak bir sorun çıkartmaz merak etmeyin ama kurulumu biraz zormuş bilen biriyle kurulumu yapmanızda fayda var.

İnternette masa seçeneklerine bakın, beğendiğiniz bir modeli kendiniz yaptırın daha iyi olur. 250 Lira’ya alacağınız masanın ömrü fazla olmayacaktır bence.

Hocam önerinize uyup 2. el mağazalarını gezdim ve toplam 350 liraya güzel bi masa + sandalye aldım. Öneriler için teşekkür ederim herkese

Hocam bende araştırmadayım şu anda önerebilir misiniz yeri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…