Masaüstü bilgisayar ile internete nasıl bağlanılır?

Mrakun

Femtopat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayarıma internet bağlamak istiyorum ancak modemden kasaya Ethernet kablosu çekemem. İnternetim Superonline fiber ve prizden Ethernet çekmenin sıkıntılı olabileceğini okudum. Bu sorunu aşmak için aklıma Wi-Fi USB adaptörü kullanma fikri geliyor.

Bunun dışında bir çözüm var mı? Eğer yoksa, uygun fiyatlı bir Wi-Fi USB adaptörü veya router öneriniz var mı?

Ek bilgiler:

• Anakart: Gigabyte B760M D3HP DDR5 (Wireless LAN yok)
  • bütçem kısıtlı olduğundan router yerine Wi-Fi USB adaptörü daha uygun olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü bilgisayarıma internet bağlamak istiyorum ancak modemden kasaya Ethernet kablosu çekemem. İnternetim Superonline fiber ve prizden Ethernet çekmenin sıkıntılı olabileceğini okudum. Bu sorunu aşmak için aklıma Wi-Fi USB adaptörü kullanma fikri geliyor.

Bunun dışında bir çözüm var mı? Eğer yoksa, uygun fiyatlı bir Wi-Fi USB adaptörü veya router öneriniz var mı?

Ek bilgiler:

• bütçem kısıtlı olduğundan router yerine Wi-Fi USB adaptörü daha uygun olabilir.
Grundik marka önerebilirim.Ucuz iş görür. Bir ihtimal köşe markette bulma şansında var.

Ek bilgiler:

Şu an stoğu bitmiş fakat
Bu tarz bir ürün almanızı tavsiye ederim sapıtma değerleri diğer donglelara göre çok daha iyi oluyor ve örneğin Valorant'ta ağ bağlantısı gibi uyarı falan vermiyor. Ayrıca modem hangi tarafta ise oraya doğru koyarsınız daha iyi çeker

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı