Masaüstü Bilgisayar mı ? Xbox One mı ?

• Konuyu başlatan Ahmet Kavaklı
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 15.751
Bir konsol aldığında onun ekran kartının sunacağı grafik özelliklerini yeni konsol alıncaya kadar kullanacaksın fakat PC'de her yeni çıkan ekran kartlarında teknoloji, ona göre de oyun içi görsellik değişiyor. Ayrıca PC'nin tüm parçalarını değiştirebiliyorsun ona göre performansı artıyor, konsolda parça değiştirme durumu yok. Ve oyunlar pahalı, bir oyun için 200-300TL verebilecek misin? Bence 1500TL'nin üzerine biraz daha para ekleyip GTX 970 ekran kartlı bir PC topla daha iyi olur.

Bir konsol aldığında onun ekran kartının sunacağı grafik özelliklerini yeni konsol alıncaya kadar kullanacaksın fakat PC'de her yeni çıkan ekran kartlarında teknoloji, ona göre de oyun içi görsellik değişiyor. Ayrıca PC'nin tüm parçalarını değiştirebiliyorsun ona göre performansı artıyor, konsolda parça değiştirme durumu yok. Ve oyunlar pahalı, bir oyun için 200-300TL verebilecek misin? Bence 1500TL'nin üzerine biraz daha para ekleyip GTX 970 ekran kartlı bir PC topla daha iyi olur.
Dostum nasıl ekleyebilirim ? :D zaten 1.300 TL ekran kartı.

Arkadaşlar her halde siz konsol oyunlarını PC grafiklerinde sanıyorsunuz. Konsol oyunlarında AA AF kapalı çözünürlük 720p taş çatlasa 1080p oluyor. Sizde deneyin her oyunu 720p ve AA AF kapalı oynamayı. Bu şekilde denerseniz PC'nizin ömrü 8 sene olur hatta daha fazla tartışmaya gerek yok PC iyidir. Ayrıca ilk sayfada sistem öneren arkadaş çok yanlış bir sistem önerisi yapmış. Adamın eski kartı HD 6850 sen ona R7 250 öneriyorsun. R7 250 < HD 6850.

PC'de sadece oyun oynamazsınız. Araştırırsınız. Youtube alemine dalıp uçsuz bucaksız internette video surf yaparsınız. Yeni bilgiler öğrenirsiniz. Konsolda bunları yapamazsınız.

Konsoldaki işletim sistemini PC'ye koysalar PC kelebek gibi uçar arı gibi s*kar. PC'nize 200 MB'lık Linux yükleyin dediğimi anlarsınız.

Arkadaşlar her halde siz konsol oyunlarını PC grafiklerinde sanıyorsunuz. Konsol oyunlarında AA AF kapalı çözünürlük 720p taş çatlasa 1080p oluyor. Sizde deneyin her oyunu 720p ve AA AF kapalı oynamayı. Bu şekilde denerseniz PC'nizin ömrü 8 sene olur hatta daha fazla tartışmaya gerek yok PC iyidir. Ayrıca ilk sayfada sistem öneren arkadaş çok yanlış bir sistem önerisi yapmış. Adamın eski kartı HD 6850 sen ona R7 250 öneriyorsun. R7 250 < HD 6850.

PC'de sadece oyun oynamazsınız. Araştırırsınız. Youtube alemine dalıp uçsuz bucaksız internette video surf yaparsınız. Yeni bilgiler öğrenirsiniz. Konsolda bunları yapamazsınız.

Konsoldaki işletim sistemini PC'ye koysalar PC kelebek gibi uçar arı gibi s*kar. PC'nize 200 MB'lık Linux yükleyin dediğimi anlarsınız.
Arkadaşım , ben oyun oynamak için alıyorum.

Kardeşim sende kaşıkla verip, kepçeyle geri almışsın... Linux yüklüceğime xp yüklerim daha iyi :ajan:

Dostum nasıl ekleyebilirim ? :D zaten 1.300 TL ekran kartı.

Bir yere gir 2-3 ay çalış, alırsın sistemi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu teknolojileri konsol'un APU'su yapabilecek mi? ve bundan sonra çıkacak herhangi bir yeni teknolojiyi konsol'un APU'su karşılayabilecek mi? Bu video'da GTX 980 incelenmiş fakat GTX 970 bunları karşılıyor.

22:15 – Far Cry 4’te kullanılan NVIDIA teknolojileri
23:15 – HBAO+ ışıklandırma teknolojisi
23:40 – PCSS – Percentage closer soft Shadows
24:00 – TXAA – Temporal Anti-Aliasing
24:10 – God Rays
24:25 – NVIDIA Hairworks

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü Bilgisayar mı ? Xbox One mı ? Şuanki bilgisayarımı oyun için kullanmıyorum.İdare ediyor günlük işlerim için o yüzden.Oyun oynamak için alacağım.4-5 yıl idare etmesini istiyorum.Bütçem 1550 TL.Sizce hangisini almalıyım ?
Konu oyun oynamaksa Xbox One alınır.
Kardeş durum ne aldınmı konsolu :D
Hocam neden konuyu hortlattınız ki ya. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı