Ben olsam eldeki kasayı kullanırdım, sistemdeki parçaların bazılarını satar düşürür devam edersiniz.Merhaba bilgisayar topladım 6 ay önce hevesle oyun için topladım, şimdi satma kararı aldım. iMac düşünüyorum sizce mantıklı mı? Oyun artık oynamıyorum bıraktım sadece yazılım ile uğraşmak istiyorum. Teşekkürler.
Merhaba bilgisayar topladım 6 ay önce hevesle oyun için topladım, şimdi satma kararı aldım. iMac düşünüyorum sizce mantıklı mı? Oyun artık oynamıyorum bıraktım sadece yazılım ile uğraşmak istiyorum. Teşekkürler.
Bence iMac alma paran boşuna gider onun yerine o bilgisayarda yazılım yapabilirsin.
Eğer artık pek oyun oynamıyorsan alabilirsin donanım olarak çok iyi zaten biz alalı 2-3 yıl oldu hala ilk gün gibi çalışıyor zaten Apple ürünlerinin güzel yanıda bu uzun kullanım süresi olması.
Macde oynayacağın oyun da var istersen Linux kur, nispeten daha az oyun var ikisinde de Windowsa göre.Oyun bağımlısıyım oynamak istemiyorum işlerime odaklanmam lazım.
Oynamıyorum bıraktım.
Mac'de oynayacağın oyun da var istersen Linux kur, nispeten daha az oyun var ikisinde de Windows'a göre.
Hocam oynamak isterseniz her yerde yol var CS bildiğim kadarıyla BSD'de bile çalışıyor.Oyun oynamayacagim.
Hocam oynamak isterseniz her yerde yol var CS bildiğim kadarıyla BSD'de bile çalışıyor.
Önemli olan sizin iradeniz.
Kaldırdığı oyunlardan çok da güzel zevk alınır bu aradaiMac merak ediyorum ve Apple bilgisayarlari oyun için değildir dostum bildim benim iyi zevk alınmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.