Masaüstü bilgisayar satılıp iMac almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan xBN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.932

xBN

Hectopat
Yer
Ankara
Merhaba bilgisayar topladım 6 ay önce hevesle oyun için topladım, şimdi satma kararı aldım. iMac düşünüyorum sizce mantıklı mı? Oyun artık oynamıyorum bıraktım sadece yazılım ile uğraşmak istiyorum. Teşekkürler.

Merhaba bilgisayar topladım 6 ay önce hevesle oyun için topladım, şimdi satma kararı aldım. iMac düşünüyorum sizce mantıklı mı? Oyun artık oynamıyorum bıraktım sadece yazılım ile uğraşmak istiyorum. Teşekkürler.
Ben olsam eldeki kasayı kullanırdım, sistemdeki parçaların bazılarını satar düşürür devam edersiniz.
PCler daha rahat ayarlanabilen cihazlar bana kalırsa.

Bence iMac alma paran boşuna gider onun yerine o bilgisayarda yazılım yapabilirsin

Eğer artık pek oyun oynamıyorsan alabilirsin donanım olarak çok iyi zaten biz alalı 2-3 yıl oldu hala ilk gün gibi çalışıyor zaten Apple ürünlerinin güzel yanıda bu uzun kullanım süresi olması.

Bence iMac alma paran boşuna gider onun yerine o bilgisayarda yazılım yapabilirsin.

Oyun bağımlısıyım oynamak istemiyorum işlerime odaklanmam lazım.

Eğer artık pek oyun oynamıyorsan alabilirsin donanım olarak çok iyi zaten biz alalı 2-3 yıl oldu hala ilk gün gibi çalışıyor zaten Apple ürünlerinin güzel yanıda bu uzun kullanım süresi olması.

Oynamıyorum bıraktım.

iMac merak ediyorum ve Apple bilgisayarlari oyun için değildir dostum bildim benim iyi zevk alınmaz.
Kaldırdığı oyunlardan çok da güzel zevk alınır bu arada :D
Merak ediyorsan al tabi estetik açıdan güzel bir cihaz fakat elimde her şeyi yapabilecek taş gibi makine varken Mac ekosistemine kendimi hapsedesim hiç gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı