Masaüstü bilgisayar temizliği nasıl yapılır?

ensarinho

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam masaüstü bir bilgisayar var içini temizleyeceğim her yerini. Fakat daha önce 1 kez temizledim ve zarar vermekten korkuyorum içindeki tozları nasıl temizleyebilirim? Bayağı bir toz var. Zarar vermeden silebilir miyim?

Bezle sildikten sonra saç kurutma makinesinin soğuk ayarıyla tozları dağıtabilirsin. Ben öyle yapıyorum. Elektrikli süpürge fanların ayarını bozabiliyor.

Selam masaüstü bir bilgisayar var içini temizleyeceğim her yerini. Fakat daha önce 1 kez temizledim ve zarar vermekten korkuyorum içindeki tozları nasıl temizleyebilirim? Bayağı bir toz var. Zarar vermeden silebilir miyim?
Eğer hiç silmediyseniz hiç girmeyin. İlk temizliğimde ramlari bozmuştum çünkü.
Saç kurutma makinesini soğuk moda alıp Max moda alın. Sonra içine tutun bilgisayarın. Temizlenecekdir.

Elektrikli süpürde veya Fön makinesi kullanıurken çok dikkatli ol bir yandan da elinle fanları tut yoksa ters akımdan anakartını dahi bozabilirsin. Fanların dönmemesine dikkat et.

Eğer hiç silmediyseniz hiç girmeyin. İlk temizliğimde RAM'leri bozmuştum çünkü.
Saç kurutma makinesini soğuk moda alıp Max moda alın. Sonra içine tutun bilgisayarın. Temizlenecekdir.

Bezle sildikten sonra saç kurutma makinesinin soğuk ayarıyla tozları dağıtabilirsin. Ben öyle yapıyorum. Elektrikli süpürge fanların ayarını bozabiliyor.

Hocam makine daha yeni bozuldu başka bir şeyle yapmak mümkün mü?

Adam makine bozulmuş diyor, sen yıka kurut diyorsun bir de. Azıcık okuyun yukarıdaki mesajları. Şaka da olabilir bu arada anlamadıysam kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı