Enes Seven
Kilopat
Daha fazla
Vatan Computer üzerinden geçen hafta bir sistem topladım ve sorunsuz bir şekilde elime ulaştı.
Ben de iki gün önce bilgisayarı topladım ve 40 TL'ye Windows 10 OEM key satın aldım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
Lafı uzatmadan asıl konuma gelirsem sistem parçalarımın bir sorunu var mı? Var ise 14 günlük cayma hakkı geçmeden sistem parçalarını test edip sorunlu olan parçayı iade edip yenisini almak istiyorum.
Topladığım sistem :
Sizce nasıl taramalar tamamlayıp sistemimin şu an uyumlu bir şekilde sorunsuz çalıştığını anlayabilirim Yapmam gerekeni söyleyin hemen yapayım
NOT : Arada bir mavi ekran hatası alıyorum bu arada mavi ekran aldığım hatalar ise tam olarak şöyle;
--SYSTEM THREAD EXCEPTİON NOT HANDLED
--SYSTEM SERVİCE EXCEPTİON
--IRQL NOT LESS OR_EQUAL
--DPC_WATCHDOG VİOLATİON
Sistemimden ufak bir resim paylaşmak istedim sizlerle;
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum . Bence bir bilgisayar toplandıktan sonra yapılması gerekenler adlı bir bölüm olursa bence çok müthiş bir seçenek ve çok yardımcı olacaktır tabi bu bir tavsiye
Ben de iki gün önce bilgisayarı topladım ve 40 TL'ye Windows 10 OEM key satın aldım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
Lafı uzatmadan asıl konuma gelirsem sistem parçalarımın bir sorunu var mı? Var ise 14 günlük cayma hakkı geçmeden sistem parçalarını test edip sorunlu olan parçayı iade edip yenisini almak istiyorum.
Topladığım sistem :
- İşlemci : AMD Ryzen 5 2600X 4.2 GHz 16MB AM4 95W İşlemci
- Anakart : Asus TUF B450M-PLUS GAMING DDR4 S+V+GL AM4 (mATX)
- Ram : CORSAIR 8GB (1x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3000MHz CL16 Single Ram ( 2 Adet Toplam 16 GB)
- SSD : WD 240GB Green SATA 3.0 545MB/s 3D-NAND SSD Disk
- HDD : WD Blue 3,5" SATA III 6Gb/s 7200 RPM 1 TB 64MB
- EKRAN KARTI : MSİ GTX 1050 Tİ GAMİNG X
- Manitör : ASUS 21,5" VP228QG Full HD 1ms 75Hz FreeSync DP+HDMI+VGA+MM+VESA Gaming Monitör
- Kasa : EVEREST RAMPAGE GLORY G01 GAMİNG 420W USB 3.0 MidT ATX TAM PENCERELİ SİYAH KASA
- Klavye : Inca Ikg-446 Rainbow Efect Mekanik Hisli Gamer Oyuncu Klavye
- Mouse : 30 Liralık bir şey, yakında değişmesi gereken en önemli şey
Sizce nasıl taramalar tamamlayıp sistemimin şu an uyumlu bir şekilde sorunsuz çalıştığını anlayabilirim Yapmam gerekeni söyleyin hemen yapayım
NOT : Arada bir mavi ekran hatası alıyorum bu arada mavi ekran aldığım hatalar ise tam olarak şöyle;
--SYSTEM THREAD EXCEPTİON NOT HANDLED
--SYSTEM SERVİCE EXCEPTİON
--IRQL NOT LESS OR_EQUAL
--DPC_WATCHDOG VİOLATİON
Sistemimden ufak bir resim paylaşmak istedim sizlerle;
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum . Bence bir bilgisayar toplandıktan sonra yapılması gerekenler adlı bir bölüm olursa bence çok müthiş bir seçenek ve çok yardımcı olacaktır tabi bu bir tavsiye
Son düzenleyen: Moderatör: