Masaüstü bilgisayar toplamaya nereden başlanmalı?

vehimli

Centipat
Daha fazla  
Millet sevgili Technopat üyeleri, ilk defa bilgisayar toplamaya başlayacağım. Babamdan izin çıktı. Fiyat demedi de minimum ihtiyaçlarını getir ondan konuşalım dedi.

Şimdi RDR2 Elden Ring ayarındaki oyunları en iyi halinde değil tabii de ortalarda orta ile düşük arasında belki oynayabileceğim bir sistemi nasıl kurarım? Kurmaya nerede başlamam lazım, bir yardımcı olur musunuz?

Millet sevgili Technopat üyeleri, ilk defa bilgisayar toplamaya başlayacağım. Babamdan izin çıktı. Fiyat demedi de minimum ihtiyaçlarını getir ondan konuşalım dedi.

Şimdi RDR2 Elden Ring ayarındaki oyunları en iyi halinde değil tabii de ortalarda orta ile düşük arasında belki oynayabileceğim bir sistemi nasıl kurarım? Kurmaya nerede başlamam lazım, bir yardımcı olur musunuz?
Hocam ilk ekran kartı sonra işlemci sonra anakart sonra psu sonra kasa sonra depolama en son ram zamlar genellikle bu sırayla oluyor her yıl en fazla zam yiyenden en az zam yiyen sıralama gibi düşünebilirsiniz bunu. (Alacağınız parçaların birbiri ile uyumlu olmasına dikkat edin)

En öncelikli yatırım psu tarafına yapılmalı bence. Günün sonunda bütün parçalar değişir, ama o kalır :) İmkanlar dahilinde altyapısı en iyi, uluslararası seviyede kendini kanıtlamış psu alınmalı ilerisi düşünülüyorsa.

İkinci olarak anakart derim ben. Yine imkanlar dahilinde sizi götürebildiği yere kadar götürebilecek esnekliği sağlayabilme garantisi olan temel özelliklere sahip bir anakart seçilmeli.

Geri kalanının önem sırası farketmez.

Ben bu şekilde yaptım, yapıyorum. Her dönemde de faydasını gördüm. Bielmiyorum belki herkesin sistemi farklı olabilir tabi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı