My Funny Valentine
Hectopat
Bana bu yaz ailem sistem alacak. sizce laptop ve monitör mü yoksa masaüstü mü? Bence masaüstü. Masaüstü diyenler masa1, laptop diyenler lap2 yazsın.
Çok saçma! Ne için alırsın ne demek ya adam belki taşıyacak veya da masaüstünde rahat etmiyebilir mesala ben sadece oyun oynuyorum ama laptop aldım ve sıkıntısı da yok ne için alırsın ki çok saçma, ağır ve itici olmuş.Masaüstü al. Aga zaten mantıklı düşünsene laptopu alsan alsan ne için alırsın? Taşınabilirlik vs. Masaüstünü performans için. Senin laptop dediğin şey aşırı saçma olacak hem sorun cıkaracak büyük ihtimal hem göze de hoş gelmeyecek. Şu laptop şeyini ben de düşündüm eski laptopum için ama sen 0 dan alacam diyorsun.
İstediğini yapar.Laptop alayım ekrana bağlayayım kafasındakilere çok güzel sözlerim olurdu da şimdi burada söyliyemem her şeye ceza var zaten.
İstediğini yapar.
Bende alamaz dedin demiyorum istediğini yapar diyorum.Alamaz demiyorum güzel sözler söylerim diyorum algılaman yerdindedir umarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.