Masaüstü bilgisayar vs laptop alıp monitöre bağlamak

İkisinde de artıları eksileri var. Masaüstü bilgisayarlarda sonradan parça değiştirebiliyorsunuz ama laptop bilgisayarlarını da istediğiniz her yerde kullanabiliyorsunuz.

Masaüstü al. Aga zaten mantıklı düşünsene laptopu alsan alsan ne için alırsın? Taşınabilirlik vs. Masaüstünü performans için. Senin laptop dediğin şey aşırı saçma olacak hem sorun cıkaracak büyük ihtimal hem göze de hoş gelmeyecek. Şu laptop şeyini ben de düşündüm eski laptopum için ama sen 0 dan alacam diyorsun.

Eğer taşıyacaksan elbette laptop almalısın ki zaten laptoplar bunun için yapılmıştır da amma velakin sen diyorsan ben sadece oyun oynayacağım mantıklı olması gerektiği gibi de masaüstü al. Mesala ben sadece oturuyorum oyun oynuyorum ama laptop aldım çünkü nedeni yok istediğim oyunları oynuyorum ve rahat yani bana göre çok olmasa da yani bazen bir yerlere götürüyorum ama nadiren genelde oyun oynuyorum ama sen masaüstünde rahat edebiliyorsan masaüstü al. İyi forumlar.
Masaüstü al. Aga zaten mantıklı düşünsene laptopu alsan alsan ne için alırsın? Taşınabilirlik vs. Masaüstünü performans için. Senin laptop dediğin şey aşırı saçma olacak hem sorun cıkaracak büyük ihtimal hem göze de hoş gelmeyecek. Şu laptop şeyini ben de düşündüm eski laptopum için ama sen 0 dan alacam diyorsun.
Çok saçma! Ne için alırsın ne demek ya adam belki taşıyacak veya da masaüstünde rahat etmiyebilir mesala ben sadece oyun oynuyorum ama laptop aldım ve sıkıntısı da yok ne için alırsın ki çok saçma, ağır ve itici olmuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı