Masaüstü bilgisayarda hiçbir Bluetooth cihazı gözükmüyor

zenixiee

Centipat
Daha fazla  
1 hafta önce yeni bir masaüstü bilgisayar aldım ve daha kulaklığım olmadığı için AirPods Pro kulaklığı bilgisayara bağlamak istedim ancak ne yaprsam yapayım kulaklık cihaz ekle kısmında gözükmüyordu. Telefonumu denedim o da olmadı. Rica etsem yardımcı olur musunuz?

1 hafta önce yeni bir masaüstü bilgisayar aldım ve daha kulaklığım olmadığı için AirPods Pro kulaklığı bilgisayara bağlamak istedim ancak ne yaprsam yapayım kulaklık cihaz ekle kısmında gözükmüyordu. Telefonumu denedim o da olmadı. Rica etsem yardımcı olur musunuz?

Bluetooth alıcınız yoksa bağlayamazsınız, bilgisayarda Bluetooth receiver var mı?

Bluetooth alıcınız yoksa bağlayamazsınız, bilgisayarda Bluetooth receiver var mı?

Dediğiniz tam olarak ne oluyor maalesef anlayamadım. Çok bilgim yok ama fotoğraf yardımcı olur umarım.

Anakart modeliniz nedir ve Bluetooth alıcı var mı sistemde?

ASUS B860M Max Gaming yazıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-21 220003.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-21 220003.png
    29,3 KB · Görüntüleme: 6
  • Ekran görüntüsü 2025-12-21 220037.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-21 220037.png
    32,8 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz tam olarak ne oluyor maalesef anlayamadım çok bilgim yok ama fotoğraf yardımcı olur umarım.

Sürücüleriniz güncel değilse, kendinize uygun olan sürücüleri Google'dan bulup kurarak sorunu çözebileceğinizi düşünüyorum.

Olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Windows Update üzerinden güncellemeleri yapmadıysanız, veya manuel kurmadıysanız kendisi kurulu şekilde kutudan çıkmaz zaten. Ama bu sorunun büyük ihtimal çözümü sürücüleri kurmak.

Olup olmadığını nasıl anlayabi

Windows Update üzerinden güncellemeleri yapmadıysanız, veya manuel kurmadıysanız kendisi kurulu şekilde kutudan çıkmaz zaten. Ama bu sorunun büyük ihtimal çözümü sürücüleri kurmak.
rica etsem nasıl yapabileceğimi adım adım anlatabilirmisiniz çünkü bu sorunu gerçekten çözmem lazım

@2025 ilgili bir video atsan en azından

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı