Başlıkta da belirttiğim gibi soru açık ve net.
Eğer direk fişten çekerseniz disk için zararlı olabilir fakat eğer Windows'un kapat seçeneği ile kapatırsanız sıkıntı olmaz
Windows'u zorla kapatırsanız sistemde hatalı dosya oluşabilir ve Windows'u onarmanız gerekir yada format.Başlıkta da belirttiğim gibi soru açık ve net.
Bizim burada elektrikler sıkıntılı hiç boş bırakmamaya çalışıyorum pcyi malum parça fiyatları aldı başını gidiyor.Windows'u zorla kapatırsanız sistemde hatalı dosya oluşabilir ve Windows'u onarmanız gerekir yada format.
Ama düzgün şekilde kaparsanız pek birşey olmaz.
Neden aç kapa yapıyorsunuz peki?
Masaüstündeyken elektrik gitmesi durumunda PSU'nuz merdiven altı değilse çok zarar geleceğini düşünmüyorum. Tabi ani akım yükselmesi gibi şeyler varsa korumalı priz alabilirsiniz veya garanti çözüm UPS.Bizim burada elektrikler sıkıntılı hiç boş bırakmamaya çalışıyorum pcyi malum parça fiyatları aldı başını gidiyor.
Kaliteli bir PSU um var.Masaüstündeyken elektrik gitmesi durumunda PSU'nuz merdiven altı değilse çok zarar geleceğini düşünmüyorum. Tabi ani akım yükselmesi gibi şeyler varsa korumalı priz alabilirsiniz veya garanti çözüm UPS.
Çok bir sorun olacağımı sanmıyorum, en kötü ihtimal sadece PSU'ya zarar gelir.Kaliteli bir PSU um var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.