Masaüstü PC'yi sürekli taşımak zararlı mı?

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
Yani aslında sürekli değil de arada sırada babam dağda kalıyor. Ben de ekran kartını sokup goturuyorum 1-2 günlüğüne çünkü orada sıkılıyorum. Zaten arabaya koyuyorum zor olmuyor. TV'ye bağlayıp PS oyunlarını TLOU gibi gamepadden oynuyorum. Bir zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını çıkarıyormuşsun, yolda da sarsılmıyorsa sıkıntı olmaz. HDD gibi fiziksel diskin varsa bir ihtimal sallantılardan zarar görebilir ama çok sanmam.

Dikkatli taşıdığınız sürece bir şey olmaz. Yine de her ihtimale karşı ekran kartını ayrı taşımak iyi olabilir.

Yani aslında sürekli değil de arada sırada babam dağda kalıyor. Ben de ekran kartını sokup goturuyorum 1-2 günlüğüne çünkü orada sıkılıyorum. Zaten arabaya koyuyorum zor olmuyor. TV'ye bağlayıp PS oyunlarını TLOU gibi gamepadden oynuyorum. Bir zararı olur mu?

Sıvı soğutucu, Ekran kartını çıkardığın ve HDD, SSD sabitlediğin sürece hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Güzelce kutusuna ve köpüğü ile birlikte kasayı koy istersen Fiza'na kadar git

Çok kısa ve düz cevap olacak ama her şeyi güvenli taşıyorsan yolda hiçbir yere çarpmazsa zarar görmesse sıkıntı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı